Β’ Κατηγορίας όμιλος Νήσων: Μία υπέροχη γιορτή ετοίμασαν στην κέφαλο, οι ιθύνοντες του Νικαγόρα, για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος

Τετάρτη 19 Απριλίου 2017, πραγματοποιήθηκε η απονομή Κυπέλλου στην Πρωταθλήτρια Ομάδα της Β’ Κατηγορίας όμιλος Νήσων, «ΝΙΚΑΓΟΡΑΣ ΚΕΦΑΛΟΥ». Την ΕΠΣΔ εκπροσώπησαν ο Αναπληρωτής Γραμματέας και Πρόεδρος της Επιτροπής Πρωταθλήματος και Κυπέλλου, κ. Ψέλλας Χρυσόστομος και ο Ταμίας της ΕΠΣΔ, κ. Σημαντηράκης Ιωάννης.

Μία υπέροχη γιορτή ετοίμασαν στην κέφαλο, οι ιθύνοντες του Νικαγόρα, για να πανηγυρίσουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος της Β’ κατηγορίας και την επιστροφή τους στην Α’.

Η εκδήλωση περιείχε εκτός από τις καθιερωμένες βραβεύσεις, χορευτικά από το Σύλλογο Κεφάλου «Αγιος Νικόλαος» και φιλικά παιχνίδια με τους παλαίμαχους και τα παιδιά των ακαδημιών.

 O Πρόεδρος Σωτήρης Μαραγκός, φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε παίκτες και φιλάθλους για την στήριξη τους, καθ’ όλη την διάρκεια της σεζόν, ενώ όπως μάθαμε ήδη γίνονται οι ανάλογες κινήσεις για να ενισχυθεί η ομάδα εν όψει του δύσκολου πρωταθλήματος της Α’ κατηγορίας.

Ο Δήμαρχος Κω τόνισε ότι παρά τις δυσκολίες στη διαδικασία επιχορήγησης ο δήμος μέσω του ΔΟΠΑΒΣ και της Δημοτικής Κοινότητας θα σταθεί με κάθε τρόπο δίπλα στην ομάδα. Το παρών έδωσε ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΒΣ Μανώλης Ζερβός, o πρόεδρος της τοπικής της ΝΔ Κώστας Χόνδρος.