“Κυανέρυθρος” περίπατος και στα Μάσσαρι

Ακάθεκτος συνεχίζει στον… δρόμο για την κατάκτηση του αήττητου πρωταθλήματος ο Διαγόρας που επικράτησε άνετα με 0-3 του τοπικού Αστέρα στο γήπεδο Μασσάρων.

Πριν την σέντρα  οι γηπεδούχοι γνώριζαν πως έπαιζαν ένα από τα τελευταία τους χαρτιά για παραμονή στην κατηγορία, όπως και ότι έπαιζαν με την καλύτερη με διαφορά ομάδα του πρωταθλήματος και ήδη πρωταθλήτρια.

Η διαφορά δυναμικότητας φάνηκε και εντός των τεσσάρων γραμμών του γηπέδου όταν και οι κυανέρυθροι πήραν σχετικά γρήγορα το προβάδισμα (19′) με την κοντινή προβολή του Παντελή Αθανασίου.

Σε κομβικό σημείο (44′) ήρθε και το δεύτερο τέρμα των γηπεδούχων με τον Μαθιό που έκανε το 0-2 με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή.

Το τελικό 0-3 διαμόρφωσε στο 70ο λεπτό ο Πεταυράκης με σουτ και έτσι σφράγισε ακόμη μια νίκη του γηραιού.

 

Διαιτησία: Παπαβασιλείου, Παπαγιαννίδης, Κάζας

Συνθέσεις:

Αστέρας Μ.: Μήλιος, Στογιανόφσκι, Καλοπήτας, Μπαϊρακτάρης, Μίρτσεφ (81΄ Βασιλειάδης), Κιλασίν Χ., Κώστας (75΄ Κιλασίν Κ.), Λούππος, Πλαγγέντης, Δημητριάδης (64΄ Κιλασίν Ε.), Χατζημανώλης Μ.

Διαγόρας: Δαρζέντας, Παπαδημήτρης, Πομπού, Μαρίνου, Αθανασίου Α., Χειμωνέττος, Τσαγκάρης (67΄ Κόρλος), Μαθιός (77΄ Φλεβάρης), Γεωργαλλής, Πεταυράκης (81΄ Σακελλάρης), Αθανασίου Π.