Σε κρίσιμη κατάσταση ο Γεωργαντάς, “μεταφέρθηκε” για 30/4 η έναρξη των μπαράζ

Νικητής στην πιο δύσκολη μάχη της ζωής του καλείτε να βγει ο ποδοσφαιριστής του Ευκλή, Κώστας Γεωργαντάς που βρίσκεται στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Ο 25χρονος επιθετικός έπεσε… θύμα τροχαίου χθες το βράδυ ενώ κατευθύνονταν με την μοτοσικλέτα του στην Ρόδου Λίνδου και αυτοκίνητο παραβίασε στοπ με αποτέλεσμα την σφοδρή σύγκρουση.

Από την πρώτη στιγμή όλοι βρίσκονται στο πλευρό του, φυσικά και η οικογένεια του Ευκλή που ζήτησε την παράταση της έναρξης των αγώνων μπαράζ.

Φυσικά σε τέτοια ζητήματα το ποδόσφαιρο περνάει σε δεύτερη μοίρα και η ΕΠΣΔ μετέβαλε την έναρξη των αγώνων μπαράζ ανόδου για τις 30/4.

Φυσικά όλοι ευχόμαστε ο νεαρός παίκτης να ξεπεράσει τον κίνδυνο και να επιστρέψει γερός και δυνατός στον αγωνιστικό χώρο.

Ανακοίνωση από ΕΠΣΔ

ΕΠΕΙΓΟΝ!
Μετά από αίτημα του σωματείου ΕΥΚΛΗΣ και την σύμφωνη γνώμη των ΔΙΓΕΝΗ ΚΟΣΚΙΝΟΥ και ΑΕ ΚΩΣ τα Μπαραζ Ανόδου της Β Κατηγορίας Δωδεκανήσου Blue Star Ferries, θα ξεκινήσουν 30/4 λόγω του ατυχούς συμβάν με τον ποδοσφαιριστή του Γεωργαντά Κώστα. Ο Πρόεδρος κ τα μέλη της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ εύχονται, να βγει νικητής και να είναι σύντομα κοντά μας.