Κυρίαρχος στο “κάστρο” του ο Αντίμαχος

Για ακόμη μια φορά εντός έδρας ο Αντίμαχος πέτυχε 4 γκολ και επικράτησε με 4-2 για την 27η αγωνιστική της Α’ κατηγορίας του Αστέρα Παστίδας. Μποιλής, Συνεσίου, Κόκκαλης και Θωνιάτης τα γκολ των κόκκινων ενώ για την Παστίδα σκόραραν οι Στεργιόπουλος και Αποστολάτος.

Οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν δυναμικά και κατάφεραν να επιβάλλουν τον ρυθμό τους με τον Μάκη Μποϊλή να πετυχαίνει το 1-0 μόλις στο 14ο λεπτό της αναμέτρησης ενώ με την συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού ο Συνεσίου ήταν αυτός που πέτυχε το 2-0 για την ομάδα.

Οι κόκκινοι ήταν καλύτεροι στο πρώτο ημίχρονο και πριν την ανάπαυλα μπόρεσαν να πετύχουν και τρίτο τέρμα με το νεαρό Κόκκαλή με τακουνάκι να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να αντιδράσουν και έκαναν το 3-1 με τον Στεργιόπουλο για να μειώσει στο 60’ σε 3-2 ο Αποστολάτος.

Οι γηπεδούχοι πάντως δεν αγχώθηκαν, διαχειρίστηκαν σωστά το προβάδισμα τους, δημιούργησαν ευκαιρίες και κλείδωσαν τη νίκη με γκολ του Θωνιάτη ο οποίος διαμόρφωσε έτσι το τελικό 4-2.

Διαιτησία: Φραγκιαδάκης, Πατσιαούρας, Αλέκος

Συνθέσεις:

Αντίμαχος: Μιαούδης, Καλλούδης (60′ Ζουμπάς), Ιωαννίδης, Θωνιάτης, Σωτίρι, Συνεσίου, Κόκκαλης, Κάρλος (70′ Κόμπος), Πης, Βλαντιμίροφ, Μποϊλής.

Αστέρας Παστίδας: Παπαμιχαήλ, Αποστολάτος, Καρύδης, Λενιού, Χαριτάκης, Παπαμιχαήλ, Κυρίτσης, Στεργιόπουλος, Αβντουλάι, Πάπα, Κυπριώτης (31′ Μπάρδης)

giafkasports.gr