“Τρίποντο” με… σβηστές μηχανές για τον Κλεάνθη

Παίζοντας όσο… χρειάζονταν, ο Κλεάνθης πρόσθεσε άλλους τρεις βαθμούς στο… σακούλι του. Οι Παραδεισιώτες επικράτησαν με 3-0 της Δόξας Καρδάμαινας στο γήπεδο Παραδεισίου.

Από το ξεκίνημα του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν την υπεροχή, ωστόσο δεν πατούσαν με αξιώσεις την περιοχή των Κώων.

Στην πρώτη τους επικίνδυνη… επίσκεψη των παικτών του Μιχάλη Τσιβρινή στα αντίπαλα καρέ, ευτύχησαν να ανοίξουν το σκορ.

Στο 36ο λεπτό ο Γκινής έπεσε μέσα στην περιοχή από μαρκάρισμα του Ντινώρη και ο διαιτητής έδειξε την άσπρη βούλα, από την οποία ο ίδιος ο παθών “έγραψε” το 1-0.

Πάντως στην συγκεκριμένοι φάση διαμαρτυρήθηκαν έντονα οι παίκτες του Δημήτρη Χρυσόπουλου, θεωρώντας πως δεν υπήρχε κάτι το μεμπτό ώστε να υποδειχθεί η εσχάτη των ποινών.

Στην επανάληψη η Δόξα πίεσε για να φτάσει στην ισοφάριση, αλλά η άμυνα του Κλεάνθη και ο Τσουρούτης αντέδρασαν σωστά με αποτέλεσμα να “κρατήσουν” το μηδέν για την εστία τους.

Αντίθετα οι “ροσονέρι” εκμεταλλεύτηκαν το λάθος της αντίπαλης άμυνας στο 67ο λεπτό και κόντρα στην ροή του παιχνιδιού έφτασαν στο 2-0 με σκόρερ τον Καλημέρη.

Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε στο 86′ ο Θάνος με κοντινό πλασέ και κλείδωσε τη νίκη της ομάδας του.

Συνθέσεις: 

Κλεάνθης: Τσουρούτης, Πατάκας, Γιαννίκος (86΄ Χατζηδιάκος), Μαριάς, Κρομμύδας, Καψαλάκης, Γιατσιάτσος, Ποζατζίδης (69΄ Μπαούρης), Θάνος, Καλημέρης (80΄ Παππάς), Γκινής

Δόξα Κ.: Γιακούμαρος Σ, Χαντακάρος Σ, Κορκής, Χατζηπαναγιώτης, Γιαννικουρής, Λαμάι, Πης Β (82΄ Χαντακάρος Α), Μέμα, Ντινώρης, Χατζηαντωνίου, Πης Ι.