Ηττα με σκορ 3 – 2 από την Α.Ε.Ε.Κ. ΙΝΚΑ για Ρόδο

Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά στο πρώτο ημίχρονο όμως έπεσαν πάνω σε ένα πολύ καλό Πάππο. Το γκολ για τους γηπεδούχους ήρθε λίγο πριν από το φινάλε του ημιχρόνου. Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά  σημειώνοντας  άλλα δυο τέρματα. Η αντεπίθεση για τη Ρόδο ήρθε από το 75’ και μετά, οι «πράσινοι» ανέβασαν στροφές και προσπάθησαν να αντιδράσουν. Πέτυχαν το 3 – 1 και στο 90’ μείωσαν ακόμα περισσότερο 3 – 2, όμως δεν υπήρχαν  περιθώρια  για να πετύχουν κάτι.
Στο 44’ μετά από Σουμπασάκης πάσαρε στον Περδικάκη μέσα στην μικρή περιοχή ο οποίος δεν είχε πρόβλημα να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα και να ανοίξει το σκορ σε ένα κρίσιμο η αλήθεια σημείο του αγώνα 1 – 0.
Στο 66’ ο Ντεντάκης με ένα ωραίο σουτ πάνω στην κίνηση έκανε το 2 – 0.
Στο 72’ ο Βεστάκης με πλασέ από καλό σημείο μέσα στην περιοχή ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3 – 0.
Στο 75’ ο Πιτταράς με σουτ μείωσε σε 3 – 1

Στο 90’ ο Τζιμογιάννης διαμόρφωσε το τελικό 3 – 2.

Λίγο πριν το φινάλε του παιχνιδιού, αποβλήθηκε ο Τζιβίλογλου.
ΑΕΕΚ ΙΝΚΑ: Βλαχάκης, Βουρβαχάκης, Παληγεώργος, Δημήτρης, Ντεντάκης, Καρβουνιάρης, Ζντράβκοβιτς(69΄ Κυτράκης), Σουμπασάκης, Αρσενίεβιτς, Τσίτας(88΄ Σταθινάκης), Περδικάκης (53΄ Βεστάκης)
Α.Σ. ΡΟΔΟΣ: Πάππος, Δημητριάδης(86΄ Βολονάκης), Κωνσταντίνου, Χατζηλιόντας(79΄ Τζιμογιάννης), Κασαπάκης, Ανδρίκος, Ιμεραλιλάι, Τζιβίλογλου, Στεφανίδης, Μοσχάκης, Πιτταράς