Ιάλυσος-Ιωνικός 0-2 Τελικό (Ζωντανά)

  1. Για την 27η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής (4ος όμιλος), ο Ιάλυσος υποδέχεται τον Ιωνικό στο Οικονομίδειο Στάδιο. Με τον Αλέξανδρο Αλεξιάδη νέο τεχνικό των τοξοβόλων στον πάγκο,  μέσα από τον fmtop.gr μπορείτε να παρακολουθήσετε ζωντανά την εξέλιξη του αγώνα.

Οικονομίδειο Στάδιο Ιαλυσού (14.30): Ιάλυσος- Ιωνικός   0-2

Τελικό

81′ ΓΚΟΛ! Μετά από δυνατό σούτ του Μάνα και απόκρουση του Χειμωνέττου, ο επερχόμενος Καμαρά με δυνατό σούτ, τελειώνει την υπόθεση νίκη του Ιωνικού, κάνοντας το 0 – 2.

63′ Δυνατό σούτ του Κρητικού από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Χειμωνέττου.
59′ Σπουδαία κλασσική ευκαιρία για τον Ιάλυσο. Μετά από σέντρα του Χατζηφούντα, ο Δελαπόρτας έκανε την κεφαλιά ανενόχλητος από τη μικρή περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Παναγόπουλου.

Ξεκινησε το δεύτερο ημίχρονο

Ημίχρονο

44′ Σπουδαία ευκαιρία για τον Ιάλυσο. Ο Παφιάκης εκτέλεσε ένα κερδισμένο φάουλ, ο Σπάρταλης βρέθηκε ανενόχλητος στο σημείο του πέναλτυ αλλά το σούτ του κατέληξε απελπιστικά, πολλά μέτρα πάνω από τα καρέ του Παναγόπουλου.

10′ Καλή φάση για τον Ιάλυσο. Μετά από σέντρα του Παφιάκη, ο Σπάρταλης έκανε το σούτ και ο Παναγόπουλος μπλόκαρε σταθερά στην αριστερή του γωνία. Πρώτη απειλή για την εστία των φιλοξενούμενων.

1″ Απίστευτη γκολάρα από τον Αργυρίου! Μετά από σέντρα του Καραλή από τα δεξιά, ο επιθετικός του Ιωνικού έπιασε ένα θαυμάσιο βολ πλανέ στον αέρα και έστειλε την μπάλα στο δεξί παραθυράκι του Χειμωνέττου
Διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης θα είναι ο κ. Δραγάτης από την Ανατολική Αττική, με βοηθούς τους Τσαλίκογλου από τον ίδιο σύνδεσμο και τον Βαλκάνο από την Δυτική Αττική.

Οι συνθέσεις:
Ιάλυσος (Αλέξης Αλεξιάδης): Χειμωνέττος, Αρχοντούλης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπαρτάλης, Χατζηφούντας, Δελαπόρτας, Σταυλάς, Ρίκκα, Καρπαθάκης

Ιωνικός(Λουκάς Καραδήμος): Παναγόπουλος, Παντελίδης, Μεϊμαρόγλου, Κρητικός, Προβατίδης, Μάρης, Πέεφ, Καραλής, Αργυρίου, Μάνας, Ζαφειρίδης