Πέρασε το εμπόδιο του Ιάλυσου ο Ιωνικός νίκησε με 2-0

Χωρίς να εντυπωσιάσει σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης, ο Ιωνικός πέρασε  κερδίζοντας τον Ιάλυσο με 2 – 0. Κλειδί για το τρίποντο κόντρα στον Ιάλυσο ήταν αναμφίβολα το γεγονός ότι ο Ιωνικός σκόραρε νωρίς και κλείδωσε τη νίκη.

Στη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο με τον Ιωνικό πάντως να στέκεται, μόλις στο 1’ κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Στο 1’ λοιπόν μετά από σέντρα που έγινε στην περιοχή, ο Αργυρίου με ένα εντυπωσιακό σουτ πάνω στην κίνηση έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και έκανε το 0 – 1.
Στο 80’ ο Καμαρά διαμόρφωσε το τελικό 0 – 2 με κοντινό πλασέ μετά από απόκρουση του Χειμωνέτου.

63′ Δυνατό σούτ του Κρητικού από το ύψος της μεγάλης περιοχής, η μπάλα έξω από το δεξί κάθετο δοκάρι του Χειμωνέττου.
59′ Σπουδαία κλασσική ευκαιρία για τον Ιάλυσο. Μετά από σέντρα του Χατζηφούντα, ο Δελαπόρτας έκανε την κεφαλιά ανενόχλητος από τη μικρή περιοχή αλλά η μπάλα κατέληξε πάνω από τα δοκάρια του Παναγόπουλου.44′ Σπουδαία ευκαιρία για τον Ιάλυσο. Ο Παφιάκης εκτέλεσε ένα κερδισμένο φάουλ, ο Σπάρταλης βρέθηκε ανενόχλητος στο σημείο του πέναλτυ αλλά το σούτ του κατέληξε απελπιστικά, πολλά μέτρα πάνω από τα καρέ του Παναγόπουλου. 10′ Καλή φάση για τον Ιάλυσο. Μετά από σέντρα του Παφιάκη, ο Σπάρταλης έκανε το σούτ και ο Παναγόπουλος μπλόκαρε σταθερά στην αριστερή του γωνία.

ΙΑΛΥΣΟΣ: Χειμωνέτος, Αρχοντούλης, Φυλακούρης, Ρεκλείτης, Παφιάκης, Σπάρταλης (81’ Κρεκούκιας), Χατζηφούντας, Δελαπόρτας, Σταυλάς (74’ Μπαρμπαγιάννης), Ρίκκα, Καρπαθάκης (85’ Αλεμάϊ)
ΙΩΝΙΚΟΣ: Παναγόπουλος, Παντελίδης, Μεϊμάρογλου, Κρητικός, Προβατίδης, Μάρης, Πέεφ (81’ Ασάνοβιτς), Καραλής (63’ Σιμιτζής), Αργυρίου (74’ Καμαρά), Μάνας, Ζαφειρίδης