Πήρε βαθμό στην Αρχάγγελο η Δόξα Καρδάμαινας

Η Δόξα Καρδάμαινας φιλοξενήθηκε από τον Άρη στον Αρχάγγελο και απέσπασε ισοπαλία 1-1, που την φέρνει σε απόσταση έξι βαθμών από τον Αστέρα Μασσάρων. Πλέον, η ομάδα από την Κω χρειάζεται ένα βαθμό στις δύο αγωνιστικές που απομένουν για να εξασφαλίσει την παραμονή της στην κατηγορία. Oι γηπεδούχοι παρότι προηγήθηκαν νωρίς, σπατάλησαν αρκετές ευκαιρίες και το “πλήρωσαν” στο 86ο λεπτό. Σκόρερ του αγώνα οι Θοδωρή και Χατζηπαναγιώτης. Ο Στάθης Φαρμακίδης παρέταξε έναν  Άρη που επέβαλε το ρυθμό στο πρώτο μέρος. Η πρώτη ευκαιρία ήρθε με τη συμπλήρωση ενός τετάρτου, όταν το σουτ του Μπαϊρακτάρη απέκρουσε ο Γιακούμαρος. Ο Κουτσουμπάρης σέντραρε από δεξιά με την άμυνα των φιλοξενούμενων να μην καταφέρνει να διώξει και το Θοδωρή να σπρώχνει με κοντινό σουτ την μπάλα στα δίχτυα. Η ομάδα του Δημήτρη Χρυσόπουλου προσπάθησε να αντιδράσει και δημιούργησε τις προϋποθέσεις στο 27′, όταν ο Χατζηαντωνίου βρήκε τον Γεωργάκο στην περιοχή, που δεν τελείωσε όπως θα ήθελε τη φάση στέλνοντας την μπάλα εκτός εστίας.  Δευτερόλεπτα μετά τη σέντρα του δεύτερου μέρους, ο Παρδαλός πάσαρε από αριστερά στο Χαρτερό, που ολομόναχος εντός περιοχής έστειλε την μπάλα άουτ. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Κοντόγιαννος με ωραία κάθετη έβγαλε σε θέση “βολής” τον Μπαϊρακτάρη, που πέρασε και το Γιακούμαρο, δεν κατάφερε να πλασάρει σωστά από πλάγια θέση, στέλνοντας την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των δικτύων. Η Δόξα που “καιγόταν” για το αποτέλεσμα, προειδοποίησε στο 58′ με ένα καλό σουτ του Λαμάι που πέρασε ελάχιστα εκατοστά δίπλα από το δεξί δοκάρι του Βαρέλη.Ένα τέταρτο πριν το τέλος, η Δόξα άρχισε να “παίρνει” μέτρα στο γήπεδο. Στο 76′ ο Λαμάι, έβγαλε μια σέντρα από δεξιά και ο Μαγιόγλου στην προσπάθεια να ανακόψει, παραλίγο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του. Το παιχνίδι απέκτησε ρυθμό, με τις φάσεις να διαδέχονται η μία την άλλη. Στο 80′ ο Κουτσουμπάρης πάσαρε κάθετα στο Θοδωρή, που έκανε το πλασέ με την μπάλα να καταλήγει εκτός εστίας. Στο 83′, οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν έντονα για χέρι του Ζουρπά στην περιοχή της ομάδας του. Εφτασαν στην ισοφάριση στο 86′, ο Χατζηπαναγιώτου, με σουτ από τα αριστερά, παραβίασε την εστία του Βαρέλη, γράφοντας το τελικό 1-1, που δίνει στη Δόξα Καρδάμαινας τεράστιο πλεονέκτημα στην υπόθεση παραμονής στην κατηγορία.

 

Οι συνθέσεις:

Άρης Αρχαγγέλου (Στάθης Φαρμακίδης): Βαρέλης, Κουτσουμπάρης, Τσελεπίδης (69′ Μαγιόγλου), Γκίκας (80′ Ζουρπάς), Μπαρμπαντώνης, Συμεωνίδης, Κοντόγιαννος, Μπαϊρακτάρης, Παρδαλός, Θοδωρή, Χαρτερός

Δόξα Καρδάμαινας (Δημήτρης Χρυσόπουλος): Γιακούμαρος, Κορκής, Ντινώρης (60′ Τσέλα), Χατζηπαναγιώτης, Χατζησεβαστός, Λαμάι, Χαντάκαρος (76′ Πογιάς), Παντελής, Γεωργάκος (85′ Πης Β.), Χατζηαντωνίου, Πης Ι.