Η Σύμη άψογη οικοδέσποινα στους αγώνες του προπαιδικού (Φωτο)

Με ιδιαίτερη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στην Σύμη η φάση των ¨8¨ με την παρουσία πλήθους κόσμου στην εξέδρα του γηπέδου στο Πέδι της Σύμης. Τα αποτελέσματα ήταν τα ακολουθα.

ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ-ΠΡΟΠΑΙΔΩΝ ΦΑΣΗ ΤΩΝ “8”
(1η αγωνιστική)
Αγώνας Γήπεδο Ημέρα Ημ/νία Ώρα Αποτέλεσμα
ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ – ΕΥΚΛΗΣ ΣΥΜΗ Κυριακή 30/04/17 11:15 1-5
ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΣΣΑΡΩΝ – ΣΥΜΗΣ ΑΟ ΣΥΜΗ Κυριακή 30/04/17 11:15 1-7
ΝΙΚΗ ΡΟΔΟΥ 2 – ΦΟΙΒΟΣ ΚΡΕΜΑΣΤΗΣ ΣΥΜΗ Κυριακή 30/04/17 12:30 5-3
. Γ.Α.Σ. ΠΑΝΘΗΡΕΣ ΡΟΔΟΥ Β – ΑΚΟΥΣΙΛΑΟΣ ΣΥΜΗ Κυριακή 30/04/17 12:30 0-0 (πεν: 3-4)

Οι Συμιακοί τίμησαν δεόντος τους αγώνες με την παρουσία τους και ειδικά στα παιχνίδια όταν αγωνιζόταν η ομάδα τους έδωσαν ένα διαφορετικό χρώμα στην εξέδρα. Τα πάντα κύλησαν σε επίπεδο διοργάνωσης άριστα ενώ τα εύσημα πρέπει να τα πάρουν οι …..μαμάδες των παιδιών που πραγματικά δούλεψαν εθελοντικά και μπόρεσαν να εξυπηρετήσουν άπαντες. Στην πρώτη θέση στην εξέδρα και ο Δήμαρχος Σύμης κ. Παπακαλοδούκας με αρκετούς δημοτικούς συμβούλους κοντά του. Η ψυχή όμως των αγώνων ήταν ο Σπύρος Χατζηπέτρος που προσπαθούσε να βρίσκεται σε όλες τις ομάδες δίπλα ώστε να μην τους λείψει απολύτως τίποτα . Ακόμα και στην δύσκολη στιγμή στο τέλος των αγώνων με τον άτυχο Δημήτρη να πέφτει από την καρέκλα στα πανηγύρια των συμπαικτών του και να σπάει δυστυχώς το χεράκι του  άμεσα υπήρξε η αντίδραση του γιατρού κ. Τσαμπίκου Ξάνθου που τοποθέτησε νάρθηκα στο χέρι του μικρού και στην συνέχεια το ασθενοφόρο τον μετέφερε στο Κέντρο Υγείας της Σύμης. Εκεί ολοκληρώθηκε η ανάταξη του χεριού και όταν έφτασε στην Ρόδο ο μικρός πήγε στο νοσοκομείο για τα περαιτέρω. Πέρα από αυτό το περιστατικό νομίζω ότι όλα κύλησαν  ομαλά και τελικά αποδείχθηκε οτι ο πρόεδρος της επιτροπής καλλιέργειας και ανάπτυξης της Ένωσης κ. Δήμος Λουιζίδης είχε δίκιο  με την απόφασή του  μία φάση να γίνει στην Σύμη και μακριά από το κέντρο.

Η δήλωσή του σχετικά ήταν η παρακάτω ¨Τουρνουά προπαιδικου στο γηπεδο της Συμης. Μια πολυ μεγαλη γιορτη πραγματοποιηθηκε χθες στο νησι.Ενα τεραστιο ευχαριστω στους ανθρωπους της διοικησης του Α.Ο.ΣΥΜΗΣ και ιδιαιτερα στον Σπυρο Χατζηπετρο.Επισης ευχαριστουμε τις κυριες της ομαδας για την αψογη οργανωση και φιλοξενια.

Ως επιτροπη καλλιεργειας καναμε πραξη την υποσχεση που ειχαμε δωσει στην αρχη της χρονιας για την διεξαγωγη τουρνουα στα γηπεδα ολων των ομαδων που συμμετεχουν στα τουρνουα της επιτροπης..
Ευχομαι περαστικα στο μικρο δημητρακη ποδοσφαιριστη της νικης ροδου που δυστυχως κατα τη διαρκεια των πανηγυρισμων μετα την προκριση της ομαδας του εσπασε το χερακι του.
Τελος θελω να ευχαριστησω την ομαδα των Πανθηρων για την τιμητικη πλακετα που μου προσεφερε.¨Ακόμα η ομάδα της Σύμης τίμησε τους δύο γιατρούς , την κ. Πατατούκου Ευαγγελία , τον κ. Τσαμπίκο Ξάνθο και τον Μιχάλη Χατζηιωάννου για την κατάκτηση της 1ης θέση στον διεθνή Μαραθώνιο της Ρόδου.

Το συμπέρασμα αυτών των αγώνων είναι ότι τελικά η απόφαση να βγει το ποδόσφαιρο μακριά από την Ρόδο θα δώσει μια διαφορετική δυναμική στις ομάδες που θα διοργανώνουν τέτοιες φάσεις για μικρά παιδιά στα νησιά τους .