Α Ε Κως-Ευκλης 0-0

Σπουδαία ευκαιρία να πάρει το τρίποντο και να μπει ακομα πιο δυνατά στην διεκδίκηση της πρώτης θέσης που οδηγεί στην Α’ Κατηγορία έχασε η Α.Ε Κως που σπατάλησε αμέτρητες ευκαιρίες ενώ έχασε και πέναλτι και έμεινε στο 0-0 με τον Ευκλή Σορωνής. Μεγάλη εμφάνιση από τον τερματοφύλακα της ομάδας της Ρόδου που έπιανε και αυτά που πήγαιναν έξω.

Από το ξεκίνημα της αναμέτρησης οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που είχαν τα ηνία της αναμέτρησης και πίεσαν για να πετύχουν το γκολ με τον Στάμο και τον Ευθυμιάδη να βρίσκονται σε θέση βολής και τον Σαμολαδά να κρατά το μηδέν σε όσες φάσεις χρειάστηκε.

Στο ίδιο τέμπο κινήθηκε και το δεύτερο ημίχρονο με την ομάδα του Λεωνίδα Κουτσικα να είναι καλύτερη στο ματς και και να πιέζει κυρίως απ’ τα πλάγια για να φτάσει στη νίκη.

Οι βυσσινί είχαν στο μισό γήπεδο τον Ευκλή και στο 65′ κέρδισαν πεναλτι με τον Ζαίμι να αναλαμβάνει την εκτέλεση και τον Σαμολαδά να αποκρούει στην αριστερή του γωνία.

Οι φιλοξενούμενοι έμειναν με δέκα αφού αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη ο Καραμανώλης και η ΑΕ Κως πίεσε ακόμα πιο ψηλά για το πολύτιμο γκολ.

Τελικά το γκολ δεν ήρθε παρόλο τις ευκαιρίες που έχασαν στο φινάλε οι γηπεδούχοι με τον Σαμολαδά ουσιαστικά να κρατά όρθια την ομάδα του.

Διαιτησία Δημαρακης, Πατσιαούρας-Δημόπουλος.

Κορυφαίος

Οι συνθέσεις

Α.Ε Κως: Ντιμιτρίεβιτς, Κοτσάκι, Χατζηφούντας, Κιολές, Ευθυμιάδης (20′ λ.τ Πρέκας), Ηλιάδης, Στάμος (66′ Οικονόμου), Ζαίμι, Κεφαλιανός Μ., Κώστογλου.

Ευκλής Σορωνής: Σαμολαδάς, Σιαναβέλης, Χατζηκυριάκος, Λαός, Τομάζος, Μαντικος, Λενιού, Αγγελής, Καραμανώλης, Μπερετούλης, Παπαχριστοδούλου.

giafkasport.gr