Σ.Π.Π.Δ: Κυριακή 28 Μαΐου 2017 θα διοργανώσει προπονητική ημερίδα υπό την αιγίδα της ΕΠΣΔ

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η Ε.Ε. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ενημερώσει τα μέλη του συνδέσμου και όλους τους νέους συναδέλφους που φοίτησαν στην σχολή UEFA C ΄, από 24 Νοεμβρίου μέχρι τις 4 Δεκεμβρίου που λειτούργησε στο νησί μας, ότι την Κυριακή 28 Μαΐου 2017 θα διοργανώσει προπονητική ημερίδα.
Ομιλητές θα είναι οι καταξιωμένοι συνάδελφοι Χαράλαμπος Ζελενίτσας και Σάκης Τερζής.
Η ημερίδα τελεί υπό την αιγίδα της ΕΠΣΔ, η οποία παραχωρεί την αίθουσα των συνεδριάσεων αλλά και τον τεχνολογικό εξοπλισμό(προτζέκτορα) για την πραγματοποίηση της εκδήλωσης του συνδέσμου μας, η οποία θα ξεκινήσει στις 10.οο το πρωί και θα ολοκληρωθεί στις 1.οο το μεσημέρι. Οι συμμετοχές θα γίνονται δεκτές μέχρι την Τετάρτη 24 Μαΐου και ώρα 19.οο. Το κόστος συμμετοχής είναι 10ευρώ, ενώ όσοι δηλώσουν συμμετοχή μετά την καταληκτική ημερομηνία θα υποχρεωθούν να καταβάλλουν το αντίτιμο των 20ευρώ. Στους συμμετέχοντες θα δοθούν βεβαιώσεις τις οποίες θα προσφέρει δωρεάν η ΕΠΣΔ.
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι να δηλώσουν εγκαίρως την συμμετοχή τους, ώστε να μπορέσει και η Ε.Ε. σε συνεργασία με την Ένωση να προβεί στην ανάλογη προετοιμασία της σημαντικής προπονητικής ημερίδας.
Πληροφορίες στα τηλέφωνα 6980738792(Λοϊζος Ηλ.), 6932458303(Χατζηαντωνίου Ευαγ.), 6940603299(Κουμέντος Ιωαν.).

 

Συλλυπητήριο του Σ.Π.Π.Δ
Η Ε.Ε. του Συνδέσμου Προπονητών Ποδοσφαίρου Δωδεκανήσου, εκφράζει τα θερμά της συλλυπητήρια στον πρώην πρόεδρο του Σ.Δ.Π.Δ. Δημήτρη Κάπρο και στα παιδιά του, για την απώλεια της αγαπημένης συζύγου και μητέρας. Ας είναι ελαφρύ το χώμα