Σοβαρό προβάδισμα για Διγενή

Η νίκη του Διγενή με 1-0 σε βάρος του Ευκλή , του δίνει πλέον προβάδισμα για την  Α΄ κατηγορία καθώς χρειάζεται ένα βαθμό στην αναμέτρηση του με την Α.Ε. Κω για την πρώτη θέση.

Το σημερινό παιχνίδι ήταν αρκετά καλό και είχε όλα τα στοιχεία ενός ντέρμπι.

Το «χρυσό» γκολ του Διγενή σημειώθηκε στο 32΄, όταν ο Τζουανάκης έβγαλε και ο Τριπολίτης με κεφαλιά από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα στο αριστερό «Γ» για το 1-0 που ήταν και το τελικό σκορ.

12′ Ψηλοκρεμαστό πλασέ που έκανε από θέση τετ-α-τετ ο Τριπολίτης, η μπάλα πέρασε πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

16΄Δυνατό σουτ του Μπερετούλη έξω από την περιοχή, η μπάλα πέρασε δίπλα από το αριστερό δοκάρι.

17΄Από εκτέλεση κόρνερ του Αμπελά, η μπάλα με την <<βοήθεια>> του Σαμολαδά χτύπησε στο επάνω μέρος του οριζόντιου και κατέληξε κόρνερ.

28΄ Σε εκτέλεση κόρνερ από τα αριστερά του Μπερετούλη, ο Λαός έκανε την κεφαλιά από το δεύτερο δοκάρι αλλά έστειλε την μπάλα άουτ.

63΄ Σε εκτέλεση κόρνερ του Τζουανάκη από τα δεξιά, ο Τριπολίτης έκανε την κοντινή κεφαλιά αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

65΄ Ο Μαντικός επιχείρησε το δυνατό σουτ πολλά μέτρα έξω από την περιοχή, η μπάλα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

77′  Σε εκτέλεση κόρνερ από τα δεξιά του Τζουανάκη, οι αμυντικοί του Ευκλή δεν απομάκρυναν σωστά την μπάλα, σουτ του Κατσούλη μέσα από την περιοχή δίπλα από το δεξί δοκάρι.

Στο 92′ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα ο Λαθούρης.

Διαιτησία Ατσικνούδας-Δουλγέρης-Σταυρούλιας.

ΔΙΓΕΝΗΣ ΚΟΣΚΙΝΟΥ: Νικολέττος, Κατσούλης, Ζαχαριάς, Κώτης, Καρπαθάκης, Παπασταμάτης, Αμπελάς, Πλαγγέντης (85΄ Μοσκιού), Τζουανάκης (89΄ Μάνο), Τριπολίτης (69΄ Διακάκης), Χουτεσιώτης.
ΕΥΚΛΗΣ ΣΟΡΩΝΗΣ : Σαμολαδάς, Σιαναβέλλης, Λαός, Τομάζος (86΄ Αγγελής), Λαθούρης, Μαντικός, Λενιού, Μπερετούλης, Παπαχριστοδούλου, Κορκίδας.