Το ευχαριστώ του Λουιζιδη

Ολα τα ωραια στη ζωη καποτε τελειωνουν.Μετα τον απιστευτο σημερινο τελικο στην κατηγορια των προπαιδων νομιζω οτι ειναι η καταλληλη στιγμη να αποχωρησω απο τη θεση του προεδρου της επιτροπης καλλιεργειας και αναπτυξης της Ε.Π.Σ.ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ.
Σε 2 χρονια πραγματοποιησαμε πανω απο 45 τουρνουα σ’ολα σχεδον τα γηπεδα των ομαδων που συμμετειχαν στην επιτροπη μας.
Θελω να ευχαριστησω απο καρδιας αρχικα τον προεδρο της ενωσης κ.Διακοφωτη που μου εκανε την τιμη να που εμπιστευτει αυτη την δυσκολη επιτροπη..νομιζω οτι εκανα ο,τι μπορουσα για να τον δικαιωσω.Επισης θελω να ευχαριστησω τον προεδρο της επιτροπης πρωταθληματος κ.Ψελλα για την αριστη συνεργασια που ειχαμε οπως επισηςκαι υπολοιπα μελη της ενωσης που με βοηθησαν στην διεξαγωγη των τουρνουα.Ακομα θελω να ευχαριστησω τον κ.Λαμπρου που παντα ηταν διπλα μου στο θεμα των διαιτητων που χρειαζοτανε η επιτροπη.Επισης χρωσταω ενα ευχαριστω στον γιατρο μας τον κ.Μιχαηλιδη που εκανε ο,τι μπορουσε για να μην γινει κανενα τουρνουα χωρις γιατρο.
Θα ηταν παραλειψη μου να μην ευχαριστησω τα υπολοιπα μελη της επιτροπης τους κ.κ. Κυριακακη Νικο,Παυλιδη Γιαννη και τον καλο μου φιλο τον Σπυρο Κοκκινο για την μεγαλη τους βοηθεια.
Το μεγαλυτερο ευχαριστω το αφησα ομως για το τελος.Σ’ολους τους παραγοντες των ακαδημιων,τους προπονητες μα πανω απο ολα τους μικρους μας πρωταγωνιστες γιατι μου μαθανε ποιο ειναι το πραγματικο ποδοσφαιρο.
Πιστευω οτι αφηνουμε μια μεγαλη παρακαταθηκη και ευχομαι οποιος αναλαβει την επιτροπη την νεα χρονια να την κανει ακομα καλυτερη.Εγω θα συνεχισω να μαι διπλα του σαν απλο μελος.
Υσ:Το ποδοσφαιρο ειναι γιορτη και το χαμογελο των μικρων μας πρωταγωνιστων οταν αγωνιζονται μας δειχνει το δρομο για το πως πρεπει να ζουμε αυτη τη γιορτη.