Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Ρόδος στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι

Την ήττα με 2-0 γνώρισε η Ρόδος από τον Άγιο Ιερόθεο, στο τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι για την εφετινή χρονιά. Τα «ελάφια»  είχαν κακή εμφάνιση καθόλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και δίκαια ηττήθηκαν.

Στο 9΄ κατάφεραν να πάρουν και το προβάδισμα στο σκορ με τον Γκουτσούλα, στην πρώτη ουσιαστική επίσκεψή τους στα αντίπαλα καρέ, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια με 0-1. Μάλιστα λίγο πριν την ανάπαυλα έχασαν κάποιες καλές φάσεις, με τον Κουμέντο να δηλώνει παρών όπου χρειάστηκε. Στην επανάληψη οι Περιστεριώτες μπήκαν και πάλι δυνατά, αφού στην πρώτη ευκαιρία τους έκαναν το 0-2 με το σουτ του Νιζάμη έξω από την περιοχή. Από εκεί και πέρα η Ρόδος έδειχνε ανήμπορη να αντιδράσει .

9΄ Ο Θανόπουλος πάσαρε από πλάγια στον Γκουτσούλα και αυτός με πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής θα κάνει το 0-1 για την ομάδα του.

13΄ Μετά το κόρνερ ο Δάρρας θα κάνει το διαγώνιο σουτ με τον Κουμέντο να αποκρούει και στη συνέχεια τη μπάλα να απομακρύνεται.

17΄ Μεγάλη ευκαιρία για τα «ελάφια» , ο Πιτταράς θα πασάρει στον Μοσχάκη με τον δεύτερο να κάνει αφύλακτος το σουτ από το ύψος του πέναλτι και τη μπάλα να φεύγει λίγο έξω.

18΄ Και άλλη ευκαιρία για τη Ρόδο. Ο Κουρούπης θα σεντράρει με τον Ιμεραλιλάι από πλεονεκτική θέση να αστοχεί.

29΄ Σουτ του Μοσχάκη έξω από την περιοχή πάνω από τα δοκάρια του Ρουμπή.

42΄ Σουτ του Κατσικιά μέσα από την περιοχή ο Κουμέντος θα διώξει σε κόρνερ με υπερένταση.

Στο 63΄ ο νεοεισελθόντας Νιζάμης με ωραίο σουτ έξω από την περιοχή θα διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του για το 0-2.

78΄ Μετά από ωραίο συνδυασμό ο Γκουτσούλας θα σουτάρε από πλάγια με τον Κουμέντο να αποκρούει σταθερά.

Το σημερινό παιχνίδι διεύθυνε ο κ. Κορδολαίμης (Δυτ. Αττικής), με βοηθούς τους Βαλκάνο (Δυτ. Αττικής) και Κορώνα (Πειραιά).

Οι συνθέσεις των ομάδων:

ΡΟΔΟΣ: Κουμέντος, Ιμεραλιλάι, Κουρούπης, Τζιβίλογλου, Τζιμογιάννης, Ανδρίκος (68΄ Δημητριάδης), Βολονάκης, Κασαπάκης, Μοσχάκης (80΄ Καμπούρης), Πιτταράς (68΄ Στεφανίδης), Χατζηλιόντας.

ΑΓ. ΙΕΡΟΘΕΟΣ: Ρουμπής, Κατσικιάς, Πολίτης, Καφαλίδης, Γούλας (78΄ Γούλας), Γκουτσούλας, Δάρρας, Κετσετζόγλου (72΄ Μπιρμπίλη), Λέσι, Θανόπουλος , Μανδαμαδιώτης (55΄ Νιζάμης)