Εντυπωσιακές Harley-Davidson στο Rhodes Circuit

Ένα διήμερο εκδηλώσεων του Hog Athena Chapter με τις “καλλονές της ασφάλτου” να παρελαύνουν στην εντυπωσιακή εκδήλωση του Rhodes Circuit.

Η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου έχει βάλει για τα καλά ως στόχο να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις επέκτασης της τουριστικής περιόδου.

Ηδη έχει αναλάβει ή βοηθήσει στην πραγματοποίηση ποικίλων εκδηλώσεων, από γυρίσματα τηλεοπτικών εκπομπών μέχρι μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Μετά το επιτυχημένο Test Event στις αρχές της χρονιάς, όπου πάνω από 50 χιλιάδες άτομα είδαν τα πανέμορφα αυτοκίνητα του SpeedSector – που έφτασαν στο σμαραγδένιο Νησί για να “πατήσουν” πρώτα αυτά, μετά από μισό αιώνα την ιστορική διαδρομή του φημισμένου αγώνα ταχύτητας – η Οργανωτική Επιτροπή του Rhodes Circuit ετοιμάζεται για μια νέα εντυπωσιακή εκδήλωση στις 26- 27-28 Μαΐου.

Ο περιφερειάρχης Γιώργος Χατζημάρκος, πίστεψε εξ αρχής στην αναβίωση του θρυλικού σιρκουί, με αρωγούς για την υλοποίησή του τον δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο και τον δήμο Ρόδου, το Επιμελητήριο Δωδεκανήσου και την Ένωση Ξενοδόχων Ρόδου.

Στο πλαίσιο αυτό, η Oργανωτική Επιτροπή του Rhodes Circuit μαζί με τους Ρόδιους φίλους των Harley- Davidson, ετοιμάζεται να υποδεχθεί 50 αναβάτες με τις πανέμορφες μοτοσικλέτες τους.

Τα μέλη του HOG ATHENA CHAPTER του μεγαλύτερου club της Ελλάδας επέλεξαν το σμαραγδένιο νησί των Ιπποτών για διήμερη εξόρμηση το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Μαίου.

“Η επιλογή των εξορμήσεων μας γίνεται στο τέλος του κάθε έτους και αφορά στο επόμενο. Επιλέξαμε το νησί της Ρόδου καθώς έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία επίσημη παρουσία του HOG ATHENA CHAPTER στο νησί. Πρόκειται για έναν υπέροχο προορισμό με ιδιαίτερη αδυναμία στη μάρκα.

Η τοπική κοινότητα Harley-Davidson που είναι ιδιαίτερα πολυπληθής σε σχέση με τον πληθυσμό του νησιού είναι επιπλέον ιδιαίτερα φιλόξενη. Το ίδιο το νησί δίνει πολλές δυνατότητες διοργάνωσης τοπικών rides και γενικότερα απόλαυσης της θάλασσας και της νυκτερινής του ζωής”, επισημαίνει ο Νίκος Διακοδημήτρης, διευθυντής του Hog Athena Chapter.

Οι αναβάτες που θα επισκεφθούν το νησί, ήδη γνωρίζουν ότι ετοιμάζεται μεγάλη υποδοχή καθώς οι Ρόδιοι εδώ και καιρό δείχνουν έντονα την αγάπη τους στη μηχανοκίνηση.

Ο Εντεταλμένος Περιφερειακός Σύμβουλος Δωδεκανήσου Περιβάλλοντος – Πολιτισμού και Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του Rhodes Circuit, Κάλλιστος Διακογεωργίου, πρωτοστατεί της προετοιμασίας και της υποδοχής των μοτοσικλετιστών των Harley-Davidson, με σύνθημα: “Γιατί το Μονακό και όχι η Ελλάδα; Γιατί το Μόντε Κάρλο και όχι η Ρόδος; Η Ρόδος μπορεί και θέλει να οργανώσει τέτοια σπουδαία γεγονότα, ανεβάζοντας το τουριστικό ενδιαφέρον και τον ανταγωνισμό σε ψηλά επίπεδα”.

driveandtravel.gr