“Λύγισε” τον Άτλαντα ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Με μία σπουδαία νίκη συνοδεύτηκε το ντεμπούτο του Μιχάλη Χατζηδημητρίου και του Γιώργου Μποσγανά, ως τεχνικό δίδυμο, στο τιμόνι του Γ.Σ. Δωδεκάνησος, αφού η ομάδα μας κέρδισε με 55-50 τον μέχρι πρότινος αήττητο Άτλαντα Αθηνών και το Σάββατο (13:30) καλείται να παίξει σε «τελικό» πρόκρισης στο «Σπύρος Λούης» κόντρα στο Μαρούσι.

Η ομάδα μας θα τερματίσει τρίτη στον όμιλο νότου και θα προκριθεί στα πλέι-οφ (θα παίξει με τον Ήφαιστο στην Πάτρα για μία θέση στο φάιναλ-φορ) εφόσον κερδίσει το Μαρούσι ή ηττηθεί με διαφορά μέχρι και δύο πόντους.

Στο παιχνίδι με τον Άτλαντα Αθηνών, η συμπαράσταση του κόσμου ήταν και πάλι εκπληκτική, αφού περισσότεροι από 300 φίλαθλοι έδωσαν δυναμικό «παρών» και ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος τους ευχαριστεί θερμά. Με πάθος, δύναμη και… συσπείρωση δυνάμεων, η ομάδα μας πήρε την πολύτιμη νίκη και ετοιμάζεται για τον «τελικό» του Σαββάτου στο Μαρούσι.

Τα δεκάλεπτα ήταν: 11-10, 25-22(ημ.), 43-33, 55-50

Διαιτητές: Σέρρας Πλ.- Μητσού

Γ.Σ. ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΣ (Χατζηδημητρίου- Μποσγανάς): Χαρτερός 6, Μιχαήλου 10, Χαμαντί 16, Χατζηδημητρίου, Παππάς 19, Μαρτσάκης 4, Χατζηκαντής,ΑΤΛΑΣ ΑΘΗΝΩΝ (Ζώτος): Στάνκοβιτς 8, Ντομτζιόνι 5, Κότσαρης 9, Βάσσης, Ζαφειρόπουλος, Χριστοδούλου 28, Σπαθής, Κωνσταντινόπουλος.