Εγκαίνια των γραφείων με φιλικό αστέρων και… άρωμα Euro 2004 για τους Βετεράνους Ρόδου- Διαγόρα

Σπουδαίο φιλικό παιχνίδι που θα φέρει την… μνήμη όλων μας πίσω στο 2004 και την τεράστια επιτυχία της Εθνικής μας στα γήπεδα της Πορτογαλίας, θα διεξαχθεί την Κυριακή στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού μας.

Συγκεκριμένα στο πλαίσιο των εγκαινίων των γραφείων και του μουσείου των Βετεράνων Διαγόρα- Ρόδου, προγραμματίστηκε φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην συγκεκριμένη ομάδα και επίλεκτη ομάδα με μέλη της αθλητές του ΠΣΑΠ και παίκτες που συμμετείχαν στο Euro του 2004.

Βασίλης Παπαδόπουλος, Βαγγέλης Ψαρρής, Νίκος Σπυρόπουλος, Λεωνίδας Βόκολος, Σωτήρης Κυριακός, Άγγελος Μπασινάς, Στέλιος Γιαννακόπουλος, Δημήτρης Μπενετάτος, Ντανιέλ Μπατίστα, Κώστας Φρατζέσκος, Άγγελος Ζαφειράκης, Μιχάλης Χαραλαμπόπουλος, Κώστας Πούλιος, Γιώργος Καραγκούνης, Γιάννης Χλωρός, Δημήτρης Παπαδόπουλος, Αντώνης Νικοπολίδης, Χαράλαμπος Ζελενίτσας είναι μερικά από τα ονόματα που θα πάρουν μέρος στο φιλικό αυτό παιχνίδι που σίγουρα θα προσελκύσει το φίλαθλο κοινό του νησιού μας.

Στην συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα, τον λόγο πήρε αρχικά ο γενικός γραμματέας του Συλλόγου, Ηλίας Βασιλαράκης που τόνισε: «Για όλους εμάς τους Βετεράνους, τα εγκαίνια των γραφείων και του μουσείου αποτελεί ένα όνειρο χρόνων που γίνεται πραγματικότητα», ενώ από την πλευρά του ο ο πρόεδρος Μιχάλης Δράκος, δήλωσε: «Την Κυριακή 28 Μαΐου θα γίνουν τα εγκαίνια των γραφείων και του μουσείο μας, στα οποία βρίσκεται όλη η ιστορία του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου.
Το μουσείο μας έγινε, προκειμένου να μάθουν οι νέοι και να θυμηθούν οι παλιοί την αίγλη του δωδεκανησιακού ποδοσφαίρου. Αποτελεί μεγάλη τιμή που ποδοσφαιριστές του ΠΣΑΠ και της Εθνικής Ομάδας του 2004 θα βρεθούν στα εγκαίνια και θα διεξαχθεί φιλικό παιχνίδι, τα έσοδα του οποίου θα δοθούν για φιλανθρωπικό σκοπό. Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους χορηγούς, εμφανείς και αφανείς που μας βοήθησαν σε αυτή την προσπάθεια. Ιδιαίτερα θέλω να ευχαριστήσω δημόσια τους κ.κ. Βασίλη Κουγιό, Κώστα Κωσταρίδη, Νίκο Σαβαΐδη, Κάλλιστο Διακογεωργίου, Αγαπητό Παπουρδάνο, όπως και το ξενοδοχείο Semiramis και την οινοποιητική «Χατζηδάκης». Επίσης θέλω να ευχαριστήσω τον δήμαρχο Ρόδου Φώτη Χατζηδιάκο, που ανέλαβε όλα τα έξοδα της αποστολής της ομάδας των ποδοσφαιριστών του ΠΣΑΠ και της Εθνικής Ομάδας του 2004. Θέλω να καλέσω όλο τον κόσμο να έρθει στο γήπεδο την Κυριακή για να παρακολουθήσει τους Βετεράνους μας και τους ποδοσφαιριστές του ΠΣΑΠ και της Εθνικής Ομάδας του 2004. Η τιμή του εισιτηρίου θα είναι 5 ευρώ και όπως προανέφερα τα έσοδα θα διατεθούν σε φιλανθρωπικό σκοπό. Η είσοδος για όλους τους μαθητές και τους αθλητές των Ακαδημιών ποδοσφαίρου θα είναι δωρεάν. Κλείνοντας, θέλω να ευχαριστήσω τα Μ.Μ.Ε., που βρίσκονται στην συνέντευξη τύπου και έχουν βοηθήσει και αυτά από την πλευρά τους τον Σύλλογό μας.
Είμαι σίγουρος ότι όλα θα πάνε καλά στα εγκαίνια και στο φιλικό. Σας ευχαριστώ».

Τέλος, μίλησε ο πρόεδρος του ΔΟΠΑΡ Στέφανος Κυριαζής που δήλωσε: «Την Κυριακή θα πραγματοποιηθεί μια σπουδαία εκδήλωση από τον Σύλλογο Βετεράνων ποδοσφαιριστών της Ρόδου και του Διαγόρα. Ένα εγχείρημα και μία δράση που προάγει τον αθλητισμό στο νησί μας, με συνδιοργανωτή τον ΔΟΠΑΡ. Μία αθλητική δραστηριότητα που είναι σημαντική για δύο λόγους. Πρώτον για τα εγκαίνια του «σπιτιού» του Συλλόγου Βετεράνων που αποτελεί κληρονομιά για το νησί μας και δεύτερον, για το ότι θα παρακολουθήσουμε την Εθνική Ομάδα του 2004 που συγκίνησε όλο τον ελληνισμό με την κατάκτηση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στα γήπεδα της Πορτογαλίας. Θέλω να γνωρίζουν οι Βετεράνοι ότι θα είμαστε αρωγοί σε ότι μας ζητήσουν. Να ευχαριστήσω το Δ.Σ. του Συλλόγου για αυτή του την προσπάθεια. Όσοι ασχολούμαστε με τον αθλητισμό γνωρίζουμε ότι είναι η ζωή μας».