Παραιτήθηκε ο Χρυσόπουλος από τον πάγκο της Δόξας

Παρελθόν απ’ την τεχνική ηγεσία της Δόξας Καρδάμαινας αποτελεί ο Δημήτρης Χρυσόπουλος ο οποίος ευχαρίστησε όλα τα παιδιά με τα οποία συνεργάστηκε όλα αυτά τα χρόνια. Ο νεαρός προπονητής κρίνεται απόλυτα επιτυχημένος αφού κατάφερε τα τελευταία δύο χρόνια να ανεβάσει την ομάδα στην Α’ κατηγορία και φέτος να κερδίσει την παραμονή στα “σαλόνια” του τοπικού ποδοσφαίρου.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

“Ευχαριστώ από καρδιάς όλα τα παιδιά που αυτά τα χρόνια μου εμπιστεύθηκαν το σώμα και την ψυχή τους για να πετύχουμε τους στόχους μας. Όταν ένας κύκλος κλείνει, ένας άλλος ανοίγει. Αυτή είναι η ζωή, έτσι είναι και το ποδόσφαιρο. Ανοίξτε τον και συνεχίστε πιο δυνατά από ποτέ”.

Παρελθόν επίσης αποτελεί και ο άμεσος συνεργάτης του Γιώργος Πίτσης που δήλωσε τα εξής: ” Θα ήθελα και εγώ να ευχαριστήσω όλα τα παιδιά που παλέψαμε μαζί μέχρι το τέλος για να πετύχουμε τον στόχο της παραμονής, και φυσικά τον Δημήτρη Χρυσόπουλο που μαζί καταφέραμε να επιβιώσουμε απ’ όλες τις δυσκολίες που είχε αυτή η χρονιά εντός και εκτός γηπέδου. Εύχομαι η Δόξα να πατήσει σε ακόμα πιο γερές βάσεις και να συνεχίσει να αγωνίζεται με επιτυχία στην Α’ κατηγορία”.

giafkasports.gr