ΕΠΟ: 30 Ιουνίου η ΓΣ

Στις 30 Ιουνίου θα πραγματοποιηθεί η ΓΣ της ΕΠΟ με θέμα τις αλλαγές στο καταστατικό, ώστε ν’ ανοίξει ο δρόμος για εκλογές στην ομοσπονδία.

Η Προσωρινή Διοικούσα Επιτροπή της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας αποφάσισε σήμερα τον ορισμό της ετήσιας τακτικής Γενικής Συνέλευσης της Ομοσπονδίας στις 30 Ιουνίου 2017.

Η Γενική Συνέλευση, πέραν όσων ορίζει το υπάρχον καταστατικό ως θέματα της Γ.Σ., θα έχει πρωτίστως καταστατικό χαρακτήρα, δεδομένου ότι θα τεθεί προς συζήτηση και ψήφιση το προτεινόμενο από την FIFA, την UEFA και την Π.Δ.Ε. νέο καταστατικό της Ε.Π.Ο.
Το προτεινόμενο καταστατικό θα τεθεί σύντομα σε διαβούλευση μεταξύ των φορέων του ερασιτεχνικού και επαγγελματικού ποδοσφαίρου.

Πόρισμα Deloitte
H Π.Δ.Ε. είχε μία πρώτη συζήτηση σχετικά με την έκθεση της εταιρίας Deloitte με τα τελικά κι επίσημα συμπεράσματα για την οικονομική λειτουργία και διαχείριση της Ε.Π.Ο. κατά τα έτη 2014, 2015 έως και τον Οκτώβριο 2016.
Η Π.Δ.Ε. επιφυλάσσεται να τοποθετηθεί δημόσια αναλυτικότερα.
Η Π.Δ.Ε. αποφάσισε να αρχίσει άμεσα την -με κάθε νόμιμο τρόπο- διεκδίκηση των απαιτήσεων της ΕΠΟ που σημειώνει η έκθεση της Deloitte, τις οποίες οι μέχρι τώρα διοικήσεις της ΕΠΟ δεν διεκδίκησαν.