Πρόσφορο… έδαφος για συγχώνευση Αντίμαχου- ΑΟ Δικαίου

Πριν από λίγη ώρα ολοκληρώθηκε η γενική συνέλευση του ΑΟ Δικαίου με θέμα την συνένωση με την ομάδα του Αντίμαχου και την εκλογή του νέου διοικητικού συμβουλίου των “κυανόλευκων”.

Αρχικά ο πρόεδρος Χριστόδουλος Τσαμπουνιάρης μίλησε για τα δύο τελευταία χρόνια λέγοντας ότι η διοίκηση προσπάθησε πολύ για να πετύχει τους στόχους και αναλαμβάνει την ευθύνη της που δεν πέτυχε τον στόχο της ανόδου στην Α ‘κατηγορία ενώ ξεκαθάρισε πως υπάρχουν κάποια μικρά υπόλοιπα κυρίως προς τους προπονητές των ακαδημιών που πρόκειται να καλυφθούν.

Στην συνέχεια έπεσε στα τραπέζι το ενδεχόμενο συνένωσης με τον Αντίμαχο λέγοντας ότι έχουν γίνει ήδη οι απαραίτητες συζητήσεις και ότι η νέα ομάδα (φαίνεται ότι θα λέγεται ΔΙΑΣ (προκύπτει απ’ το Δίκαιος και το Α.Σ του Αντίμαχου) είναι ανοιχτή στον οποιονδήποτε θέλει να βοηθήσει για να πάει αυτός ο σύλλογος για την άνοδο στην Γ’ Εθνική. Μάλιστα σύμφωνα με τα όσα έχουν συζητηθεί ήδη αυτή η ομάδα θα έχει και το μπλε αλλά και το κόκκινο χρώμα και θα έχει σαν έδρα και το Πυλί και την Αντιμάχεια ανάλογα με τις ανάγκες που θα κρίνει το τεχνικό τιμ.

Τα ονόματα που ακούστηκαν ότι θα βρίσκονται απ’ την πλευρά του ΑΟ Δικαίου σε αυτή τη νέα ομάδα (θα έχει το καταστατικό του Αντίμαχου) είναι τα εξής: Τσαμπουνιάρης Χριστόδουλος, Πάχος Θοδωρής, Πίτσης Θοδωρής, Μαστρομιχάλης Νίκος, Πίτσης Μιχάλης, Τσίκνης Μάκης, Ακίλας Τάσος.

Ειπώθηκε ακόμη ότι ο Δίκαιος θα συνεχίσει να υφίσταται σαν σωματείο αλλά το νέο του Δ.Σ θα έχει να διαχειριστεί μόνο τις ακαδημίες του συλλόγου.

Το πρώτο βήμα ουσιαστικά έχει γίνει αφού η γενική συνέλευση του Δίκαιου είπε το “ναι” και απομένει να πράξει το ίδιο και ο Αντίμαχος για να γίνει στην συνέχεια μια νέα συνάντηση και να μπορέσει να εκλεχθεί συμβούλιο στη νέα ομάδα.

Από πλευράς ΑΟ Δικαίου γιατί παράλληλα με την συνένωση ήταν και οι εκλογές της ομάδας στο νέο συμβούλιο θα συμμετέχουν οι εξής: Τογρού Στέργος, Μαρίνος Μιχάλης, Δρόσος Στέλιος, Γιαλομανδράκης Αντώνης, Κυπραίος Γιάννης, Ζήκας Ηλίας, Φορόζη Γεωργία, Κυπραίου Χρύσα, Χατζηβασίλης Σάββας.

giafkasports.gr