Φαβορί ο Καβακάς για τον “πράσινο” πάγκο

Στην τελική ευθεία έχει μπει η αναζήτηση της διοίκησης της Ρόδου για το θέμα του προπονητή. Αυτή την στιγμή νούμερο ένα φαβορί για να διαδεχθεί τον Δημήτρη Τερεζόπουλο στον πάγκο της ομάδας είναι ο Τίμος Καβακάς με το πλούσιο βιογραφικό και τις αρκετές επιτυχίες στην προπονητική του καριέρα.

Πρόκειται για έναν προπονητή με μεγάλη εμπειρία και στις τρεις εθνικές κατηγορίες της χώρας μας, ενώ έχει κερδίσει και δύο ανόδους σε ανώτερη κατηγορία κατά το παρελθόν.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο έμπειρος κόουτς αναμένεται στο νησί μας για να συζητήσει από κοντά με τους ανθρώπους των “πρασίνων” το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Με την κίνηση αυτή, η διοίκηση της Ρόδου δείχνει τις προσθέσεις τις εν όψει της νέας ποδοσφαιρικής περιόδου, αφού ο Καβακάς είναι ένας προπονητής με “θητεία” σε πολλές ομάδες και τεράστια εμπειρία.

Μεταξύ άλλων ο 44χρονος τεχνικός βρεθεί στην τεχνική ηγεσία των Τρικάλων, της Λαμίας, του Παναργειακού, της Κέρκυρας, της Καλλονής, της Παναχαϊκής, του Πλατανιά, του Ολυμπιακού Βόλου, του Αχαρναϊκού και των Χανίων.