Η κόρη του πρώην μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Φραγκίσκου Σωμαρακάκη, Εύα, συμμετέχει στο «So you think you can dance»

H κόρη πρώην διαιτητή, μαγεύει την Ελλάδα με τον χορό της
Η κόρη του πρώην διαιτητή και μέλους της ΚΕΔ/ΕΠΟ, Φραγκίσκου Σωμαρακάκη, Εύα, συμμετέχει στο «So you think you can dance», έχοντας περάσει και στα lives του παιχνιδιού, στο πρώτο live που ξεκίνησε την Παρασκευή (26/5) μάγεψε για μία ακόμη φορά με τον χορό της. Το 2ο live είναι την Παρασκευή 2-6-2017 21:00.
Έτσι, την είδαμε να χορεύει με παρτενέρ τον Μάριο Χατζηαντώνη Cha Cha και οι κριτές εντυπωσιάστηκαν από την εμφάνισή τους και δέχτηκαν θετικά σχόλια.


ΣΩΜΑΡΑΚΑΚΗ ΕΥΑ
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εύα είναι 22 χρονών και ασχολείται με το χορό 17 χρόνια. Είναι Πτυχιούχος του τμήματος Xημείας του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και τελείωσε στα 4 χρόνια φοίτησης (2012-2016), ενώ τώρα κάνει το μεταπτυχιακό της, «Διδακτική της Βιολογίας». Είναι δασκάλα λάτιν και hip hop, αλλά σπουδάζει και jazz, μοντέρνο, μπαλέτο και pole dancing, αφού πέρασε τις εξετάσεις του Υπουργείου Πολιτισμού για την εισαγωγή της στις Ανώτερες Επαγγελματικές Σχολές Χορού. Αγαπά πιο πολύ τον χορό από οτιδήποτε άλλο. Δήλωσε συμμετοχή για την εμπειρία, αλλά αν κερδίσει το έπαθλο, θα συνεχίσει τις σπουδές της πάνω στο χορό, είτε για να ανοίξει σχολή χορού.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ την εμφάνιση του ζευγαριού.

http://www.antenna.gr/minisites/so-you-think-you-can-dance/watch/eya-somarakaki-marios-hajiantoni-live-1-so-you-think-you-can-dance