“Στοχεύει” σε παίκτες από το… πάνω ράφι ο Απόλλων Καλυθιών

Μεταγραφικός “οργασμός” υπάρχει στις Καλυθιές τις τελευταίες ημέρες, με τους διοικούντες του συλλόγου να εξετάζουν περιπτώσεις παικτών για την ενίσχυση του ρόστερ Πρόκειται για παίκτες οι οποίοι σε περίπτωση που αποκτηθούν να ανεβάσουν σημαντικά το επίπεδο του Απόλλωνα που επέστρεψε στα “σαλόνια” του τοπικού μας ποδοσφαίρου. Μαθιός, Χατζηκοσμάς και Παλάζης βρίσκονται στην λίστα.

Οι νεοφώτιστοι είναι αποφασισμένοι να δημιουργήσουν ένα πολύ δυνατό ρόστερ εν όψει της συμμετοχής τους στο νέο πρωτάθλημα της Α’ κατηγορίας και γι’ αυτό μετά τις ανανεώσεις με τους παίκτες του βασικού “κορμού”, κοιτάζουν την ενίσχυση της ομάδας μέσα από σημαντικές προσθήκες.

Τα ονόματα που ακούγονται για να πλαισιώσουν τους ποδοσφαιριστές που ήδη υπάρχουν στο έμψυχο δυναμικό των κυανοκίτρινων είναι αρκετά, ωστόσο μερικά ξεχωρίζουν και προκαλούν αίσθηση.

Μάλιστα σύμφωνα με πληροφορίες, έχουν γίνει επαφές με τους δύο πρώην ποδοσφαιριστές του Διαγόρα, Παναγιώτη Μαθιό και Στέργο Χατζηκοσμά που βρίσκονται ψηλά στην λίστα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν εξελίξεις μέσα στις επόμενες ημέρες.

Οι περιπτώσεις τους μόνο εύκολες δεν είναι, αλλά δεν αποκλείεται να γίνει το “μπαμ”, αφού ο Απόλλων διαθέτει και φανέλα και βαριά ιστορία, αλλά και κόσμο που παλαιότερα έζησε μεγάλες στιγμές με ένα από τα πιο ιστορικά σωματεία του νομού μας.

Επαφή έχει γίνει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, και με τον Τάσο Παλάζη που πέρυσι… φόρτωσε με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα, φορώντας την φανέλα του Φοίβου και πλέον αναζητεί τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Σαφέστατα πρόκειται για ποδοσφαιριστές από το πάνω… ράφι που αποτελούν πολυτέλεια για οποιανδήποτε ομάδα της πρώτης τοπικής κατηγορίας και μόνο το γεγονός πως η διοίκηση του Απόλλωνα τους έχει… χτυπήσει την πόρτα τους, δείχνει ότι ο πήχης έχει τοποθετεί αρκετά ψηλά στις Καλυθιές.