Φαντασμαγωρική φιέστα για την “κυριαρχία” του Ομίλου Αθλοπαιδιών Κω στα τμήματα υποδομών

Το απόγευμα της Κυριακής πραγματοποιήθηκε η γιορτή – φιέστα του Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω στο Νέο στάδιο Ανταγόρα όπου η «πορτοκαλί οικογένεια» τίμησε όλους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας ενώ παράλληλα έγινε και η απονομή των πρωταθλημάτων σε παιδικό και εφηβικό απ’ τον ΕΠΣ Δωδεκανήσου.

Για λογαριασμό της Ένωσης μάλιστα το παρών έδωσε ο Χρήστος Ψέλλας, ο πρόεδρος της επιτροπής πρωταθλήματος που παράλληλα παρέδωσε το κύπελλο ήθους στην ομάδα του Αντίμαχου.

Στις απονομές επίσης βρέθηκε και ο Στέργος Μαρίνος, ο Κώος ποδοσφαιριστής που μας κάνει υπερήφανος αγωνιζόμενος στο Βέλγιο με την φανέλα της Σαρλερουά. Ο Στέργος μάλιστα με χαρά φωτογραφήθηκε με τα παιδιά ενώ ο Α.Ο Αθλοπαιδιών Κω τον τίμησε για την προσφορά του στο Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκαν όλα τα τμήματα του συλλόγου (Bambini, Junior, προπαιδικό, παιδικό και εφηβικό με τους γονείς που έδωσαν το παρών στις εξέδρες να έχουν την ευκαιρία να καμαρώσουν τα παιδιά τους που πόζαραν στον φωτογραφικό φακό.

Έγινε γνωστό ότι η ομάδα θα πάρει μέρος σε φιλικούς αγώνες στην Αλικάρνασο με ομάδα που αγωνίζεται στην Β’ Εθνική στις ηλικίες Κ14 και Κ16.

Στις 18 Ιουνίου επίσης στο περιθώριο των εγκαινίων του νέου Ενωσιακού γηπέδου θα γίνε ο τελικός του παιδικού πρωταθλήματος στην Ρόδο ανάμεσα σε Όμιλο και Ευκλή Σορωνής ενώ οι «πορτοκαλί» θα δώσουν και επίσημους φιλικούς αγώνες στην Γερμανία απέναντι σε Ντόρτμουντ και Μπόχουμ.

Φωνάζοντας δυνατά ΟΜΙΛΟΣ έκλεισε η βραδιά και γονείς, προπονητές και παιδιά ανανέωσαν το ραντεβού τους για το καλοκαιρινό καμπ του συλλόγου.
giafkasports.gr