Συνεχίζει με Αλεξιάδη, πρόσθεσε και Θρουμουλόπουλο στο τεχνικό επιτελείο ο Ιάλυσος

Η διοίκηση τoυ ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον προπονητή Αλέξανδρο Αλεξιάδη.

Ο Αλέξανδρος είναι ένας νέος, ικανός προπονητής που αγαπά το ποδόσφαιρο κι έχει τα χαρακτηριστικά εκείνα που ταιριάζουν τόσο με την ομάδα όσο και με την φιλοσοφία της διοίκησης. Είναι παθιασμένος με τις νέες τεχνολογίες και την εφαρμογή τους στο σύγχρονο ποδόσφαιρο!

Παράλληλα η διοίκηση θέλοντας να στελεχώσει σε επαγγελματικά πρότυπα το τεχνικό επιτελείο, εν όψει του πρωταθλήματος της Γ εθνικής Κατηγορίας, ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Λάζαρο Θρουμουλόπουλο ο οποίος θα είναι ο άμεσος συνεργάτης του προπονητή ενώ στη θέση τους παραμένουν ο γυμναστής Γιάννης Κατσανίκας και προπονητής τερματοφυλάκων Νεκτάριος Κουλούμπρης.

Στο αμέσως επόμενο διάστημα θα πραγματοποιηθεί συνάντηση του τεχνικού επιτελείου και της διοίκησης ώστε να καθοριστούν οι μεταγραφικές κινήσεις και θέματα που αφορούν το αγωνιστικό κομμάτι της ομάδας.

Ο πρόεδρος και η διοίκηση της ομάδας εύχεται σε όλο το τεχνικό επιτελείο υγεία και σκληρή δουλεία ώστε με την συμπλήρωση των 70ων γενεθλίων του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ να πετύχουμε αυτό που όλοι επιθυμούμε!

– See more at: http://ialisosfc.gr/newsdet.php?k_id=749#sthash.F9aRs8LH.dpuf