Αντίστροφη μέτρηση για το F-4, μόνος στόχος η πρόκριση για τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος

Μόλις οκτώ μέρες απομένουν για την έναρξη του φάιναλ-φορ στο μπάσκετ με αγωνιστικό αμαξίδιο και φυσικά στις τάξεις της Ο.Σ.Ε.Κ.Α. όλοι βρίσκονται σε εγρήγορση, προκειμένου η τελική φάση να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Η Ο.Σ.Ε.Κ.Α., η Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου, ο Δήμος Κω και ο Δ.Ο.Π.Α.Β.Σ Κω. διοργανώνουν το φάιναλ-φορ στο νησί του Ιπποκράτη (από 16 έως 18 Ιουνίου) και χαρακτηριστικά είναι τα λόγια του προέδρου της Ομοσπονδίας Τάκη Καλούδη. «Είμαστε βέβαιοι ότι και το φετινό φάιναλ-φορ θα στεφθεί με απόλυτη επιτυχία. Σε συνεργασία με τους ανθρώπους της οργανωτικής επιτροπής από την Κω, πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε κάτι πραγματικά καλό και οι τέσσερις καλύτερες ομάδες θα δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό. Έχουμε ρυθμίσει όλες τις λεπτομέρειες και η προετοιμασία έχει μπει στην τελική της ευθεία. Εμείς περιμένουμε από το φίλαθλο κόσμο της Κω και της Δωδεκανήσου να βρεθεί στο κλειστό γυμναστήριο του νησιού και να παρακολουθήσει το συναρπαστικό άθλημα. Είμαι βέβαιος ότι όλα θα πάνε καλά, η συνεργασία μας είναι άψογη και η καρδιά στο μπάσκετ με αμαξίδιο θα χτυπήσει δυνατά στο νησί του Ιπποκράτη».

ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΣΤΟΧΟΣ Η ΠΡΟΚΡΙΣΗ
Με μοναδικό στόχο τη νίκη- πρόκριση στο φάιναλ-φορ, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος δοκιμάζεται το προσεχές Σάββατο (19:00) στην Πάτρα με αντίπαλο τον Ήφαιστο, στο παιχνίδι που θα κρίνει και το τελευταίο εισιτήριο για την Κω (από 16 έως 18 Ιουνίου). Η ομάδα μας συνεχίζει την προετοιμασία της και είναι αποφασισμένη να δώσει τον καλύτερο της εαυτό, προκειμένου να πάρει την πρόκριση και να διεκδικήσει τον τίτλο στο κλειστό γυμναστήριο της Κω. Ο Μιχάλης Χατζηδημητρίου και ο Γιώργος Μποσγανάς προετοιμάζουν εντατικά και καθημερινά τον Γ.Σ. Δωδεκάνησος για τον αγώνα στην αχαϊκή πρωτεύουσα. Στο παιχνίδι του Σαββάτου δεν θα δώσουν το «παρών» ο Ανδρέας Λουκάς (λόγω μαθητικών υποχρεώσεων) και ο Σάββας Καρατζιάς. Με οδηγό την εξαιρετική εμφάνιση στο Μαρούσι, ο Γ.Σ. Δωδεκάνησος είναι αποφασισμένος να δείξει και πάλι μία πολύ καλή εικόνα, παίρνοντας το εισιτήριο της πρόκρισης για το φάιναλ-φορ της Κω.