Ξεκίνησε αμέσως δουλειά το νέο Δ.Σ. του Άρη και “κράτησε” Γκίκα, Μάλλιο, Μπαϊρακτάρη, Κοντόγιαννο και Τσελεπίδη

Το Δ.Σ. του Άρη Αρχαγγέλου το βράδυ της Πέμπτης συνεδρίασε και συγκροτήθηκε σε σώμα. Το νέο σχήμα απαρτίζεται από τα εξής πρόσωπα:

Πρόεδρος: Σάββας Σφυριαλλάς
Α’ Αντιπρόεδρος: Πλατής Αναστάσιος
Β’ Αντιπρόεδρος: Βαρέλης Εμμανουήλ
Γ’ Αντιπρόεδρος: Σταυριανός Τσαμπίκος
Γενικός Γραμματέας: Πορτοκαλλάς Κωνσταντίνος
Ειδικός Γραμματέας & Υπεύθυνος Τύπου: Δημητριάδης Άγγελος
Ταμείας: Μαγιόγλου Τσαμπίκος
Β’ Ταμείας: Χατζημανώλης Τσαμπίκος
Γενικός Αρχηγός: Κατσούλης Δημήτρης
Βοηθός Γενικού Αρχηγού: Μαγιόγλου Σταύρος
Διευθυντής Οργάνωσης Ομάδας: Νικολού Τσαμπίκος
Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων & Εκδηλώσεων: Παπουτσής Κωνσταντίνος
Έφορος Υλικού: Γιασιράνης Κωνσταντίνος
Β’ Έφορος Υλικού: Ρούφας Σταμάτης
Υπεύθυνος Εισπράξεων & Χορηγιών: Χατζηνικόλα Κοκόνα

Η διοίκηση του Άρη βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με το μέσο της ομάδας, Δημήτρη Γκίκα. Ο Δημήτρης αποτελεί κόσμημα για το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο, έχοντας να επιδείξει πλούσια καριέρα σε επαγγελματικό επίπεδο. Ξεκίνησε την πορεία του στον Ηλυσιακό και εν συνεχεία μεταγράφηκε στην Α.Ε. Λάρισας, με την οποία στέφθηκε Κυπελλούχος Ελλάδας το 2007, έχοντας καταγράψει έξι συμμετοχές στο θεσμό του UEFA CUP. Ταυτόχρονα, υπήρξε διεθνής με την Εθνική Ελπίδων με την οποία κατέγραψε αρκετές συμμετοχές. Έχει ακόμα αγωνιστεί σε Κέρκυρα, Ιωνικό, Δόξα Δράμας, Εθνικό Αστέρα, Παναιγιάλειο, Παναργειακό, Ζάκυνθο και Α.Ο. Πεύκης σε επαγγελματικές κατηγορίες. Είμαστε χαρούμενοι που θα φορέσει για τέταρτη συνεχή χρονιά τα “κιτρινόμαυρα” και του ευχόμαστε να έχει μια καλή ποδοσφαιρική χρονιά με υγεία και γεμάτη επιτυχίες.

Επίσης, ανακοινώνεται η ανανέωση της συνεργασίας μας με τον αρχηγό της ομάδας, Γιώργο Κοντόγιαννο, καθώς και με τους Μιχάλη Τσελεπίδη, Μάριο Μπαϊρακτάρη και Κώστα Μάλλιο. Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν να διαπρέπουν στον Αρχάγγελο και να φτάσουν όσο πιο ψηλά γίνεται με τον Άρη.