Α.Σ. Καρπάθου «Ποσειδών»: Συγχαρητήρια επιστολή προς ΕΠΣ Δωδεκανήσου

Ο Α.Σ. Καρπάθου «Ποσειδών» θέλει δημόσια να συγχαρεί την ΕΠΣ Δωδεκανήσου και προσωπικά τον πρόεδρο Παναγιώτη Διακοφώτη για την ολοκλήρωση του Ενωσιακού Γηπέδου «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου».

Σε αυτές τις εποχές που οι παράγοντες του ποδοσφαίρου αποδεικνύονται κατώτεροι των περιστάσεων, ο Παναγιώτης Διακοφώτης και οι συνεργάτες του συνεχίζουν να έχουν όραμα και πλάνο, απόδειξη του οποίου είναι το ποδοσφαιρικό αυτό στολίδι που ολοκληρώθηκε.

Ευχόμαστε τα παιδιά της Δωδεκανήσου και φυσικά της Καρπάθου που στελεχώνουν τις ομάδες της ΕΠΣΔ να το χαρούν και να αποτελέσει για αυτά το πρώτο βήμα προς το ποδοσφαιρικό όνειρο.

Ελπίζουμε το νέο Ενωσιακό, να αποτελέσει το φυτώριο για την επιστροφή της ποδοσφαιρικής Δωδεκανήσου στα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Οι Δωδεκανήσιοι ενωμένοι μπορούμε να πετύχουμε.

Αγαπητέ πρόεδρε της ΕΠΣΔ, αγαπητέ φίλε του Ποσειδώνα και της Καρπάθου, Παναγιώτη Διακοφώτη. Με το έργο αυτό ανέβασες ψηλά τον πήχη των προσδοκιών.

Ελπίζουμε να συνεχίσεις με τον ίδιο ζήλο για το καλό του ποδοσφαίρου του νομού μας. Μακάρι το «Κλεόβουλος Χατζηγεωργίου» να είναι μόνο η αρχή.

Εκ μέρους του ΑΣΚ Ποσειδών
Ο πρόεδρος, Ιωάννης Βιτώρης