Ανανεώσεων συνέχεια στον Άρη

Η διοίκηση του Άρη Αρχαγγέλου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τους ποδοσφαιριστές Βαρέλη Μιχάλη, Γιαννιού Τσαμπίκο και Σκυλλαράκη Σάββα. Τους ευχόμαστε να έχουν μια δημιουργική χρονιά και να πετύχουν τους στόχους τους με την ομάδα μας.

Ο Άρης που πάντα επενδύει στους νέους, διατηρεί επίσης στο ρόστερ του, τους Μαγιόγλου Τάσο, Κουτσουμπάρη Κώστα, Μπαρμπαντώνη Σάββα, Θοδωρή Αποστόλη, Παρδαλό Αντώνη, Χαρτερό Σαράντη, Ζουρπά Γιώργο και Σφυριαλλά Νικόλα. Ευχόμαστε και σε αυτούς να είναι υγιείς και να πετύχουν τους στόχους τους.

Τέλος ευχόμαστε στο Γιώργο Κοτσίκο καλή συνέχεια στην ποδοσφαιρική του καριέρα. Οι δρόμοι μας χωρίζουν φιλικά και οι πόρτες του Άρη θα είναι πάντα ανοιχτές γι’ αυτόν. Ελπίζουμε κάποια στιγμή να ξανασυναντηθούμε.»

«Η διοίκηση του Άρη ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με το Χρήστο Ζαρκαδούλα. Παίκτης της ομάδας μας παραμένει και ο Δημήτρης Χατζηνικόλας, που τελείωσε τις στρατιωτικές του υποχρεώσεις και θα ενισχύσει τις προσπάθειες μας την προσεχή περίοδο. Ευχόμαστε και στους δυο να έχουν υγεία και επιτυχίες με τα κιτρινόμαυρα».

Παράλληλα ο Άρης απέκτησε τον νεαρό Κρεκούκια που έμεινε ελεύθερος από τον Ιάλυσο.