“Χτύπημα” με Καμπλιώνη από τον Ιάλυσο

Την μεσαία του γραμμή ενίσχυσε σημαντικά ο Ιάλυσος με την προσθήκη του Αντώνη Καμπλιώνη που έχει παρουσία τόσο σε ομάδες της Β’ και Γ’ Εθνικής, όσο και στις ακαδημίες της γερμανικής Ρέγκενσμπουργκ.

Αναλυτικά:

«Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Αντώνη Καμπλιώνη. Ο Αντώνης είναι γεννημένος  στις 24 Οκτωβρίου 1991 , έχει ύψος 1,75 και αγωνίζεται ως  αριστερός και δεξιός μέσος.

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα από την Γερμανία και τις ακαδημίες της Ρέγκενσμπουργκ.  Στη συνέχεια αγωνίστηκε στη Φραΐερ και μετά γύρισε στη Ελλάδα και τα Χανιά. Έχει παραστάσεις από Β και Γ εθνική ενώ  αγωνιστεί επίσης σε Α.Ε.Λ ,Τρίκαλα ,Απόλλων Λάρισας  και  Πύδνα Κίτρους.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε  υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!»

Ο παίκτης δήλωσε:

«Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη που μου δείξανε . Μου αρέσει το πλάνο της ομάδας, ότι θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο. Ήξερα τον προπονητή τον κύριο Αλεξιάδη.  Έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια για τον πρόεδρο Μιχάλη Χατζηνικήτα και γενικά για την ομάδα. Αποφάσισα να συνεχίσω την καριέρα μου στον Ιάλυσο».