Άφησε την… τρίαινα και έπιασε το… τόξο ο Σπανός

Μετά από μια πετυχημένη παρουσία στον Ποσειδώνα Καρπάθου, ο Μανώλης Σπανός κάνει το άλμα στην καριέρα του και τη νέα σεζόν θα αγωνιστεί στον Ιάλυσο.

Αναλυτικά:

Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ πιστή στη φιλοσοφία της για συνεργασία και την αμφίδρομη σχέση που πρέπει να έχει η ομάδα με τα σωματεία της Δωδεκανήσου  ανακοινώνει την συνεργασία της με την ομάδα του Ποσειδώνα Καρπάθου.

Στα πλαίσια αυτής της συνεργασίας η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την μεταγραφή του ποδοσφαιριστή ΣΠΑΝΟΥ ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ. Ο Μανώλης είναι γεννημένος  στις 14 Ιουλίου 1996 , έχει ύψος 1,71 και αγωνίζεται ως  επιθετικός.

Τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ποσειδώνα Καρπάθου στο πρωτάθλημα της Α κατηγορίας της Ε.Π.Σ.Δ. και σημείωσε 17 γκόλ. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε  υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Ο πρόεδρος του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ Μιχάλης Χατζηνικήτας ευχαριστεί θερμά την Διοίκηση του Ποσειδώνα Καρπάθου και τον πρόεδρο της  Γιάννη Βιτώρη για τη συνεργασία των δύο συλλόγων.

Ο παίκτης δήλωσε:

“Ευχαριστώ όλα τα μέλη του Ποσειδώνα Καρπάθου για την στήριξη όλα αυτά τα χρόνια και για την άψογη συνεργασία που είχαμε…Ευχαριστώ τον πρόεδρο Γιάννη Βιτώρη ,τον γενικό αρχηγό Νίκο Γεωργίτση και τον προπονητή Γιάννη Καραμηνά που πίστεψε σε μένα από την αρχή.

Είναι τιμή για έμενα που θα βρίσκομαι στο ρόστερ του  ΓΑΣ Ιάλυσος, μιας ομάδας με υψηλούς στόχους.  Είναι η πρώτη ευκαιρία μου να συμμετέχω σε εθνικές κατηγορίες και υπόσχομαι να δώσω τον καλύτερο μου εαυτό….

Εύχομαι Καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία σε όλους.”