Παρελθόν ο Κάππος από την Ρόδο

Το Δ.Σ. του Α.Σ Ρόδος ανακοινώνει την αποχώρηση του κ. Γιάννη Κάππου, υπεύθυνου για τη λειτουργία των τμημάτων υποδομής, από τα διοικητικά του συλλόγου. Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και παρερμηνειών, διευκρινίζεται πως στον κ. Κάππο προτάθηκε η ενεργός ενασχόλησή του με τα ζητήματα της ανδρικής ομάδας. Η άρνησή του συνοδεύτηκε από την υποβολή παραίτησης, η οποία και έγινε αποδεκτή . Το Δ.Σ. του Α.Σ. Ρόδος ευχαριστεί τον κ. Κάππο για την πολύτιμη προσφορά του και του εύχεται ό, τι καλύτερο.

Επιστολή του Γιάννη Κάππου

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και παρερμηνειών και όχι εντυπώσεων με ευχαριστίες πρέπει να διευκρινήσω στον κόσμο της αγαπημένης μας ομάδας ότι η συζήτηση που είχα με τον πρόεδρο του ΑΣ Ρόδος , ήταν μεταξύ μας  και σε προσωπικό επίπεδο .Οι σταράτες κουβέντες που μου είπε  ήταν  « δεν σε θέλουμε άλλο για τις Ακαδημίες και να έλθεις δίπλα μου στην μεγάλη ομάδα και να βγούμε χερι – χέρι για χορηγίες » .

Όπως καταλαβαίνεται αυτό δεν με τιμά γιατί αγνοήθηκε το έργο μου και ο σχεδιασμός που είχαμε ετοιμάσει μαζί με τους συνεργάτες μου για την λειτουργία της Ακαδημίας με τα λιγότερο δυνατά προβλήματα .

Όταν μου ζητήθηκε να μπω στο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας γνώριζα ότι ο σκοπός μου ήταν καθαρά και μόνο της Ακαδημίας.

Απο εκει και πέρα ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματά του.

Εύχομαι τα καλύτερα στην Ακαδημία του ΑΣ Ρόδος  και στην μεγάλη ομάδα όπως την ονειρεύονται στο διοικητικό συμβούλιο.

Μετα τιμής

Γιάννης Κάππος