“Έκλεισε” Χατζηπέτρο, επέστρεψε ο Καραγιάννης στον Άρη

Πέρα από την απόκτηση του νεαρού Νίκου Κρεκούκια, ο Άρης ανακοίνωσε την επιστροφή του έμπειρου γκολκίπερ Δημήτρη Καραγιάννη, ενώ συμφώνησε και με το Στέλιο Χατζηπέτρο. Παράλληλα ανανέωσε την συνεργασία του με τους κιτρινόμαυρους ο Σωτήρης Πατσιούρας.

Πρόκειται για στοχευμένες μεταγραφικές κινήσεις της ομάδας του Στάθη Φαρμακίδη που ενισχύεται σημαντικά σε θέσεις που χρειάζονταν ενδυνάμωση.

Ο Καραγιάννης μετά από απουσία ενός έτους και την παρουσία του σε Ηρακλή Λάρδου και Αστέρα Μασσάρων, επιστρέφει για να υπερασπιστεί την εστία του Άρη, ενώ ο Χατζηπέτρος που πέρυσι αγωνίστηκε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής με την φανέλα του Ιάλυσου αποτελεί ιδανική επιλογή για το αριστερό άκρο της άμυνας. Για τον δεύτερο μένει μόνο η ανακοίνωση.

Την περασμένη αγωνιστική περίοδο ο Πατσιαούρας βοήθησε τα μέγιστα τον Άρη και θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στους Αρχαγγελίτες, ενώ ο Κρεκούκιας είναι ένας φέρελπις νεαρός ποδοσφαιριστής που μπορεί να βοηθήσει άμεσα, αλλά και έμμεσα σε βάθος χρόνου την ομάδα.

Αναλυτικά:

Η διοίκηση του Άρη ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Νίκο Κρεκούκια. Ο Νίκος που είναι 18 ετών και αγωνίζεται ως ακραίος επιθετικός, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα στον Εθνικό Αρχίπολης και πέρσι αγωνίστηκε με τα χρώματα του Ιάλυσου στη Γ’ Εθνική. Επίσης, βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την επιστροφή του τερματοφύλακα Δημήτρη Καραγιάννη στην ομάδα μας, μετά από ένα χρόνο απουσίας. Παίκτης της ομάδας μας θα συνεχίσει να είναι και ο Σωτήρης Πατσιαούρας, που συμφώνησε σε όλα για την επέκταση της συνεργασίας μας. Ευχόμαστε και στους τρεις να είναι υγιείς και καλή επιτυχία στο πρωτάθλημα της επόμενης περιόδου.