Επιστροφή Γκινή και με την… βούλα

Ο… γάμος ήταν δεδομένος και “σφραγίστηκε” με την ανακοίνωση από πλευράς Φοίβου. Ο Φανούρης Γκινής επέστρεψε στην Κρεμαστή και την ομάδα στην οποία έζησε μεγάλες στιγμές με στόχο να “φορτώσει” εκ νέου με γκολ τα αντίπαλα δίχτυα.

Αναλυτικά:

«Το Δ.Σ του Φοίβου Κρεμαστής είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επιστροφή του ποδοσφαιριστή Φανούρη Γκινή στην ομάδα μετά από τρία χρόνια. Ο Φανούρης έχει συνδέσει το όνομα του με την ομάδα μας, έχοντας υπάρξει βασικός στέλεχος σε στιγμές δόξας για την τεράστια ιστορία του Φοίβου. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε καλή αγωνιστική σεζόν.

Παράλληλα το Δ.Σ νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει δημόσια τον Πρόεδρο του Δ.Ο.Π.Α.Ρ, Στέφανο Κυριαζή, όπως επίσης και σύσσωμο το Δ.Σ  για την βοήθεια που μας παρείχε στο αναπτυξιακό τουρνουά που διοργάνωσε η ομάδα μας με μεγάλη επιτυχία. Τους ευχόμαστε καλή δύναμη στο δύσκολο έργο που έχουν μπροστά τους. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ στον σύλλογο Σαμαρειτών που που έδωσε το παρών και ήταν έτοιμοι να βοηθήσουν σε οποιοδήποτε τραυματισμό».