Ε.Π.Σ.Δ.: Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το  3ο Τουρνουά Beach Soccer (Ανδρών και Γυναικών)

ΤΟΥΡΝΟΥΑ BEACH SOCCER

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το  3ο Τουρνουά Beach Soccer (Ανδρών και Γυναικών),  το διήμερο 24-25 Ιουνίου 2017 στο Φαληράκι μπροστά από το Beach Bar «ΑΣΠΡΟ».

Νικήτρια Ομάδα στους άνδρες αναδείχθηκε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά η ομάδα «QUINTAL CAFÉ», που νίκησε στον τελικό την ομάδα «ΓΥΡΟΠΩΛΕΙΟ ΑΥΓΟΥΣΤΙΝΟΣ», με σκορ 6-5. Αντίστοιχα και οι δύο ομάδες είχαν αποκλείσει στον ημιτελικό τις ομάδες «PORTO BELLO» και «Κ & Β ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ». Ειδική βράβευση στους άνδρες πήρε η ομάδα «Κ & Β ΔΙΑΚΟΓΕΩΡΓΙΟΥ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ», για το FAIR PLAY της διοργάνωσης.

Νικήτρια Ομάδα στις γυναίκες, αναδείχθηκε η ομάδα «ΑΣΤΙΡ», που συγκέντρωσε εννέα (9) βαθμούς και δεύτερη η ομάδα «ΣΤΑΥΡΟΣ ΔΙΑΣΗΜΕΣ», με έξι (6) βαθμούς. Ειδική βράβευση για τις γυναίκες έγινε στη Μαριέττα Φιλιππάκου, για την πρόσκληση στην Εθνική Ομάδα Beach Soccer.

Οι απονομές των Κυπέλλων και των Μεταλλείων έγιναν από τον Πρόεδρο της ΕΠΣΔ κ. Διακοφώτη Παναγιώτη, τον Πρόεδρο της Επιτροπής Beach Soccer κ. Ψέλλα Χρυσόστομο, το Μέλος της Ε.Ε. της ΕΠΣΔ κ. Λουϊζίδη Δημοσθένη και τον Αντιδήμαρχο Ρόδου κ. Κωνσταντίνου Αθηνόδωρο.

Η Επιτροπή Beach Soccer, ευχαριστεί θερμά τον Αντιδήμαρχο Ρόδου κ. Κωνσταντίνου, τον Πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Κυριαζή Στέφανο και τον κ. Σαχινίδη για την πολύτιμη βοήθεια του στη διοργάνωση, τον κ. Γρηγορίου Στέφανο, ιδιοκτήτη του Beach Bar «ΑΣΠΡΟ», για την άψογη φιλοξενία του, τους Διαιτητές, τις ομάδες που συμμετείχαν στο τουρνουά καθώς και το φίλαθλο κοινό που παρακολούθησε τους αγώνες και στήριξε τις ομάδες.