Ενωμένοι για πάντα!

Η παρέλευση του χρόνου, δεν έχει αλλοιώσει από την παρέα τού 2004 τον συνεκτικό ιστό της, καθώς συνεχίζει να είναι ενωμένη, εντός και εκτός γηπέδων. Εντός, στέκεται απέναντι στους «ανταγωνιστές» της. Εκτός, στέκεται δίπλα σε μαχητές της ίδιας της ζωής.

Παρά τις διαφορετικές επαγγελματικές υποχρεώσεις τους, οι ποδοσφαιριστές που έφτασαν την Εθνική Ελλάδας στην κορυφή της Ευρώπης και χάρισαν σε όλους μας ανεπανάληπτες στιγμές, εξακολουθούν να είναι αφοσιωμένα μέλη της ομάδας.
Μέσα στο 2017, οι διεθνείς «2004 Eurοpean Champions – Legends Τeam», είχαν έντονη αγωνιστική και κοινωνική δράση, με αποκορύφωμα τον αγώνα εναντίον της «Inter Forever» τον περασμένο μήνα στο Παγκρήτιο Στάδιο. Μπροστά σε περισσότερους από 20.000 φιλάθλους όλων των ηλικιών και των δύο φύλων, οι Πρωταθλητές Ευρώπης 2004 έπαιξαν για να συγκεντρωθούν χρήματα υπέρ του Συλλόγου Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών, Όραμα Ελπίδας.
Για το μέλλον, οι Legends 2004 μάς επιφυλάσσουν ακόμα περισσότερη δράση, έτσι ώστε να εξαπλωθεί η μοναδική κληρονομιά του άθλου τους και να διαδοθούν οι σημαντικές πρωτοβουλίες τους σε κοινωνικές δράσεις!