“Άνεμος” αισιοδοξίας στην Μαλώνα με… μπροστάρη τον Καυκάκη στη νέα εποχή

Έντονη κινητικότητα επικρατεί τις τελευταίες ημέρες στην Μαλώνα σχετικά με το μέλλον του Αγίου Γεωργίου και μάλιστα ο σύλλογος εξέδωσε δελτίο τύπου με το οποίο ενημερώνει πως την θέση του Μιχάλη Χατζημανώλη στην προεδρία θα πάρει ο νεαρός Νίκος Καυκάκης που θα έχει στο πλάι του αρκετά νεαρά άτομα, αλλά και έμπειρα που θα συνθέσουν το νέο Δ.Σ. στις επερχόμενες συμπληρωματικές εκλογές.

Αναλυτικά:

“Το Δ.Σ. του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας ενημερώνει πως ο Μιχάλης Χατζημανώλης παραιτήθηκε από την θέση του προέδρου και την θέση του αναμένεται να αναλάβει ο Νίκος Καυκάκης στις επερχόμενες συμπληρωματικές εκλογές του σωματείου που θα διεξαχθούν μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Μετά από ενεργή παρουσία πάνω από 40 χρόνια στην ομάδα της καρδιάς του (ως ποδοσφαιριστής, προπονητής, μέλος της διοίκησης και πρόεδρος την τελευταία εξαετία) ο Μιχάλης Χατζημανώλης θα βρίσκεται πλάι στην προσπάθεια των νέων παιδιών που θα συνθέτουν ως επί το πλείστον το νέο Δ.Σ., αλλά δεν θα κατέχει θέση στο διοικητικό σχήμα.

Ο Μιχάλης Χατζημανώλης αποτελεί συνώνυμο της ομάδας του Αγίου Γεωργίου και η λέξη “ευχαριστώ” φαντάζει λίγη για τα όσα έχει προσφέρει στον σύλλογο όλα αυτά τα χρόνια.

Της νέας προσπάθειας δέχθηκε θα ηγηθεί ο νεαρός Νίκος Καυκάκης που επίσης κατά το παρελθόν έχει αγωνιστεί στα τμήματα υποδομών του σωματείου, καθώς επίσης στην πρώτη ομάδα, ενώ τα τελευταία χρόνια αποτελούσε μέλος της διοίκησης.

Πρόκειται για ένα παιδί που αγαπάει ανιδιοτελώς την ομάδα και δέχθηκε να είναι αυτός που πλαισιωμένος και από άλλα άτομα της ηλικίας του θα αποτελέσει τον μπροστάρη της νέας εποχής.

Σαφέστατα δίπλα στο νέο “αίμα” θα υπάρχουν και άτομα που γνωρίζουν άριστα την ομάδα και γενικότερα τον χώρο και είτε μέσα από το Δ.Σ., είτε εξωδιοικητικά θα ενισχύσουν το νέο όραμα του Αγίου Γεωργίου.

Άλλα άτομα που αναμένεται να αποτελέσουν μέλη του νέου διοικητικού σχήματος είναι οι Κούκουλας Γ., Φραγκίνης Ερ., Κουφού Στ., Ντύρος Π., Στεφανάκη Ελ., Κουσουλίνης Εμμ., Πατούδης Κ. κ.α.

Ήδη στις πρώτες επαφές που έγιναν μεταξύ του νέου προέδρου και των παικτών που συνέθεσαν το περσινό ρόστερ της ομάδας μας υπήρξε κλίμα αισιοδοξίας, ενώ αυτό που προέχει είναι το θέμα του προπονητή που θα “κλείσει” άμεσα μετά τις συμπληρωματικές εκλογές.

Πάντως επιθυμία των ποδοσφαιριστών που την περασμένη αγωνιστική περίοδο αποτέλεσαν τον “κορμό” του Αγίου Γεωργίου είναι η παραμονή τους στο έμψυχο δυναμικό, ενώ αρκετοί παλιοί ποδοσφαιριστές εξέφρασαν την επιθυμία τους να επιστρέψουν.

Ο Άγιος Γεώργιος με νέο… αέρα και δυνατός θα λάβει κανονικά μέρος στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας παρά τους ψιθύρους που κυκλοφορούσαν τις τελευταίες ημέρες και έκαναν λόγω για μη συμμετοχή της ομάδας μας στο πρωτάθλημα της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τις προσεχείς ημέρες αναμένονται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις όσον αφορά τον προπονητή και τις ανανεώσεις- μεταγραφές του συλλόγου για την ενίσχυση της ομάδας μας”.