Χάλκη: Εκδηλώσεις στα πλαίσια των εγκαινίων του γηπέδου

Ο Α. Σ. Χάλκης ενημερώνει το φίλαθλο κοινό της Ρόδου για τις εκδηλώσεις που θα πραγματοποιηθούν εν όψει των εγκαινίων του νέου μας αθλητικού κέντρου το Σάββατο 8 Ιουλίου και ώρα 7.

Παρασκευή και ώρα 18:00 θα διεξαχθεί προπόνηση των μικτών ομάδων ηλικίας 2003-2004 στην οποία θα παρευρεθεί ο διευθυντής ακαδημιών της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Κυριάκος Καραταΐδης.
Σάββατο και ώρα 10:30 ο Κυριάκος Καραταΐδης μαζί με τον Βασίλη Νάνο (διευθυντή των σχολων της ΘΡΥΛΟΣ Α. Ε.) και αντιπροσωπεία παλαιμάχων του Ολυμπιακού που διαμένουν στο νησί όπως οι Αλέκος Κακλαμάνος , Ανδρέας Τσακμακίδης και Ορεστης Παυλιδης, θα επισκεφτούν το γηροκομείο Ρόδου.
Στις 11.00 θα πραγματοποιηθεί επίσκεψη στον Δήμαρχο Ρόδου κ. Φώτη Χατζηδιάκο, τον αντιδήμαρχο αθλητισμού κ. Τερη Χατζηιωάννου και τον πρόεδρο του ΔΟΠΑΡ κ. Στέφανο Κυριαζή.
Στις 12.00 θα γίνει επίσκεψη στον περιφερειάρχη Δωδεκανήσου κ. Γιώργο Χατζημάρκο, όπως και στην Αντιπεριφερειαρχη Αθλητισμου και Πολιτισμου κ. Μάριεττα Παπάβασιλείου, τον Εντεταλμενο Πολιτισμου κ. Κάλλιστο Διακογεωργίου και Εντεταλμενο Αθλητισμου κ. Νίκο Νικολή.
Στις 13:00 θα λάβει χώρα συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο «Kresten Royal» και στις 17:45 θα ξεκινήσει ο φιλικός αγώνας ανάμεσα στους παλαιμάχους Διαγόρα-Ρόδου και παλαιμάχους ποδοσφαιριστές που κατάγονται από το νησί της Χάλκης.
Στις 19:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του νέου μας αθλητικού κέντρου στην περιοχή του Αγ. Γεωργίου στην Παστίδα, παρουσία του μητροπολίτη Ρόδου Κυρίλλου. «