Ο Γιώργος Αγγελόπουλος νικητής του Survivor

 

Ο Πρώην ποδοσφαιριστής που αγωνίστηκε στην ΠΑΕ Ρόδος το 2005-2006 και 2009-2010 νικητής του Survivor

Ολοκληρώθηκε το Survivor, σχεδόν πέντε μήνες μετά την έναρξή του, με τον κόσμο να επιλέγει για νικητή τον Γιώργο Αγγελόπουλο έναντι του Μάριου Ιωαννίδη.

Ξεκίνησε στις 13 Φεβρουαρίου για να μονοπωλήσει τα τηλεοπτικά βράδια του κόσμου για σχεδόν πέντε μήνες. Πλέον, το Survivor είναι παρελθόν μετά και την διεξαγωγή του τελικού ο οποίος μεταδόθηκε ζωντανά από το Άλσος Βεΐκου.

Εκεί, ο Σάκης Τανιμανίδης ανακοίνωσε την ετυμηγορία του κοινού το οποίο ανέδειξε ως νικητή του παιχνιδιού τον Γιώργο Αγγελόπουλο που θα πάρει και το έπαθλο των 100.000 ευρώ!

Ο αγαπημένος Ντάνος των τηλεθεατών, μπήκε στο παιχνίδι στην ομάδα των Μαχητών ως προπονητής θαλάσσιου σκι. Όμως, μόλις στο πρώτο συμβούλιο του νησιού, ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες του για να μετακινηθεί στους Διάσημους.

Εκεί κατάφερε να ξεχωρίσει και να γίνει το μοναδικό μέλος της ομάδας που μπήκε στην τετράδα τoυ Survivor. Έχοντας φανατικό κοινό από τις πρώτες μέρες του στο παιχνίδι, επικράτησε στον τελικό του Μάριου Ιωαννίδη, φτάνοντας στο μεγάλο έπαθλο.