“Τανκ” για την άμυνα του Ιάλυσου

Τον Γιώργο Πανάκη ανακοίνωσε η διοίκηση του Ιάλυσου και έτσι το συγκρότημα του Αλεξιάδη ενισχύεται σημαντικά στον χώρο της άμυνας μ’ έναν ποδοσφαιριστή που έχει παραστάσεις από τις ανώτερες κατηγορίες και φημίζεται για τα σωματικά του προσόντα και την μαχητικότητα του.

Αναλυτικά:

Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Πανάκη.

Ο Γιώργος είναι γεννημένος στις 19/5/86 , έχει ύψος 1,84 και αγωνίζεται ως αμυντικός.

Έχει πλούσια καριέρα στη Γ εθνική όπου αγωνίζεται από μικρή ηλικία με την ομάδα του Εορδαϊκού και στην συνέχεια στον Παναργειακό την Σπάρτη και στην Α.Ε. Ιστιαίας.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά!

Ο παίκτης δήλωσε:

Ο λόγος που επέλεξα την ομάδα του Ιάλυσου είναι το γεγονός ότι η ομάδα πάει για πρωτάθλημα με πράξεις και όχι με λόγια, βλέποντας τις μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως μέσα στο γήπεδο θα δίνω την ψυχή μου. Είμαι σίγουρος πως με το ροστερ της ομάδας κ τον προπονητή θα φτάσουμε τον Ιάλυσο εκεί που του αξίζει.”

Η Διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον ποδοσφαιριστή Γιώργο Πανάκη. Ο Γιώργος είναι γεννημένος στις 19/5/86 , έχει ύψος 1,84 και αγωνίζεται ως αμυντικός. Έχει πλούσια καριέρα στη Γ εθνική όπου αγωνίζεται από μικρή ηλικία με την ομάδα του Εορδαϊκού και στην συνέχεια στον Παναργειακό την Σπάρτη και στην Α.Ε. Ιστιαίας. Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε υγεία και καλή ποδοσφαιρική χρονιά! Ο παίκτης δήλωσε: “Ο λόγος που επέλεξα την ομάδα του Ιάλυσου είναι το γεγονός ότι η ομάδα πάει για πρωτάθλημα με πράξεις και όχι με λόγια, βλέποντας τις μεταγραφικές κινήσεις που έχει κάνει. Το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι πως μέσα στο γήπεδο θα δίνω την ψυχή μου. Είμαι σίγουρος πως με το ροστερ της ομάδας κ τον προπονητή θα φτάσουμε τον Ιάλυσο εκεί που του αξίζει.”