Ενισχύθηκε με Βελέτη ο “γηραιός”

Έναν ποδοσφαιριστή με πλούσιο βιογραφικό και παρουσία στις εθνικές κατηγορίες που αναμένεται να ανεβάσει επίπεδο την μεσαία του γραμμή, απέκτησε ο Διαγόρας που ανακοίνωσε τον Αλέξανδρο Βελέτη.

Αναλυτικά:

«Ο Γ.Σ. Διαγόρας καλωσορίζει στην οικογένειά του τον ποδοσφαιριστή Αλέξανδρο Βελέτη 26 ετών, που αγωνίζεται στη θέση του αμυντικού χαφ. Ξεκίνησε την καριέρα του από το τοπικό της

ΕΠΣ Αθηνών με την ομάδα του Γαλατσίου, για να βρεθεί την σεζόν 2007-08 στη Β΄Εθνική με το Αιγάλεω. Την επόμενη χρονιά πήρε μεταγραφή στον Ηλυσιακό. Την ίδια αγωνιστική περίοδο κλήθηκε και στην Εθνική Ελλάδος Κ19, με τη φανέλα της οποίας αγωνίστηκε σε φιλικό παιχνίδι απέναντι στην αντίστοιχη ομάδα της Γερμανίας. Την επόμενη σεζόν επέστρεψε στο Αιγάλεω και  στη συνέχεια έφυγε εκτός Αττικής για την ομάδα των Τρικάλων. Την περίοδο 2011-12 επέστρεψε στην Αθήνα για λογαριασμό του ΠΑΟ Ρουφ, ενώ μετά έπαιξε για μισή σεζόν στο πρωτάθλημα της Football League και αγωνίστηκε στον Βύζαντα Μεγάρων. Τις αγωνιστικές περιόδους 2013-’14-‘15-’16 & ‘17 ο Βελέτης αγωνιζόταν στο πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής με Ηρόδοτο, Εθνικό Πειραιώς, Φωστήρα και Α.Ε. Καραΐσκάκης. Ο «Γηραιός» του εύχεται υγεία κι επιτυχίες!».