Ο.Α. ΚΩ:  Ιδρυση γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου

ΙΔΡΥΣΗ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΧΟΛΗ ΜΑΣ.

Μετά από έκτακτη συνεδρίαση του Δ.Σ. της σχολής μας  αποφασίστηκε ομόφωνα :     
   Α) Την  ίδρυση γυναικείου τμήματος ποδοσφαίρου όπου θα εκπροσωπεί την σχολή μας σε όλες τις διοργανώσεις της ΕΠΟ καθώς και σε όλα τα τουρνουά εντός και εκτός ΕΠΣ Δωδεκανήσου,
Β) Τεχνικός διευθυντής και υπεύθυνος του τμήματος ορίζεται ο κ Γιάννης Μανούσογλου,
Γ) Προπονητής  του ανωτέρου τμήματος ο κ Νικολόπουλος Ευστάθιος  με βοηθούς την κα Ρούλα Κώστογλου και την κα Πόπη Πιπέρη.
ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΙ ΤΟΥ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ
. Εκπαίδευση των νεαρών κοριτσιών  παρέχοντάς τους καλές τεχνικές γνώσεις, γερές βάσεις όσον αφορά στις τακτικές και μια φιλοσοφία που βασίζεται στην επιθυμία να γίνονται συνεχώς καλύτερες.
. Να προσφέρουμε στα μικρά κορίτσια μια αθλητική παιδεία που βασίζεται στην ευγένεια, το σεβασμό και το ¨ευ αγωνίζεσθε¨. Η εκπαίδευση που θα λαμβάνουν τα κορίτσια στην σχολή μας είναι σημαντική, γιατί καθορίζει τον τρόπο συμπεριφοράς τους, καθώς τους διδάσκει κανόνες για τη ζωή.
 
ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
Το ΔΣ του Ο.Α ΚΩ προσκαλεί όλες τις κοπέλες που θέλουν να ασχοληθούν και αγαπούν πραγματικά τον βασιλιά τον σπόρ το ποδόσφαιρο να εγγραφούν στο σύλλογό μας και να γίνουν μέλη της πορτοκαλί οικογένειας. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλο το νησί της Κώ  και είμαστε στην διάθεσή σας για κάθε διευκρίνιση και απορία για την λειτουργία του γυναικείου τμήματος.
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
                       Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να καλείτε στα τηλ :          
                        ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΑΝΟΥΣΟΓΛΟΥ : 6979071025
                        ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΣ : 6981770031
                        ΡΟΥΛΑ ΚΟΣΤΟΓΛΟΥ : 6944363528
                        ΠΟΠΗ ΠΙΠΕΡΗ : 6945620297
 
ΕΛΑΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ!!!! ΕΛΑΤΕ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ!!!!