Με Χατζησταμάτη στο “τιμόνι” και Σκυλλαράκη- Πατουχέα ο “Άγιος”

Προπονητής του Αγίου Γεωργίου είναι και τυπικά ο Γιάννης Χατζησταμάτης που ανακοινώθηκε από την “κιτρινόμαυρη” διοίκηση, όπως και οι Χάρης Σκυλλαράκης, Γιάννης Πατουχέας που επιστρέφουν στην ομάδα του χωριού τους για να την βοηθήσουν στη νέα προσπάθεια της.

Πρόκειται για σημαντικές προσθήκες των Μαλωνιτών που αποκτούν έναν προπονητική με εμπειρία και γνώστη της ομάδας, καθώς επίσης και δύο παίκτες που μπορούν να δυναμώσουν σημαντικά την αμυντική και μεσαία γραμμή.

Μάλιστα η… έκπληξη με τον Σκυλλαράκη ολοκληρώθηκε, αφού ο παίκτης φοράει ξανά τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια και με την ποιότητα του θα αποτελέσει αναμφίβολα τον ηγέτη στην μεσαία γραμμή.

Αναλυτικά:

“Η διοίκηση του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την πρόσληψη του Γιάννη Χατζησταμάτη στην τεχνική ηγεσία. Ο Γιάννης αποτελεί ένα δικό μας παιδί, καθώς στο παρελθόν έχει προσφέρει τις υπηρεσίες του τόσο ως ποδοσφαιριστής, όσο ως προπονητής και πλέον θα κάθεται ξανά στον πάγκο με στόχο την επίτευξη ων στόχων της ομάδας μας.

Σ’ αυτό το σημείο η διοίκηση θέλει να ευχαριστήσει θερμά τον Γιώργο Δημητριάδη για την περσινή άριστη συνεργασία και του εύχεται καλή συνέχεια στην προπονητική του καριέρα.

Παράλληλα η διοίκηση ανακοινώνει δύο ακόμη επιστροφές σημαντικών ποδοσφαιριστών. Πρόκειται για τους Χάρη Σκυλλαράκη και Γιάννη Πατουχέα που θα φοράνε εκ νέου την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Οι δύο ποδοσφαιριστές τα τελευταία δύο χρόνια λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων δεν αγωνίστηκαν, ωστόσο το νέο όραμα της νεανικής διοίκησης του Νίκου Καυκάκη τους έδωσε το… έναυσμα να φορέσουν ξανά τα ποδοσφαιρικά τους παπούτσια και να βοηθήσουν την ομάδα της καρδιάς τους.

Τα δύο παιδιά αποτελούν “γέννημα- θρέμμα” του συλλόγου, με τον Σκυλλαράκη μάλιστα να έχει στην… συλλογή του δύο κύπελλα Δωδεκανήσου με τους “κιτρινόμαυρους”, ενώ έχει αγωνιστεί επίσης στον Αστέρα Μασσάρων και στο πρωτάθλημα της Β’ Εθνική Κύπρου τα χρόνια παρουσίας του στην μεγαλόνησο! Αγωνίζεται στην μεσαία γραμμή και επιστρέφει για να βοηθήσει τα μέγιστα την ομάδα του χωριού του με την ποιότητα και την εμπειρία του.

Απ’ την άλλη, ο Πατουχέας δεν έχει αγωνιστεί στην καριέρα του σε κάποια άλλη ομάδα πέρα του “Αγίου” και θα βοηθήσει και αυτός τη νέα προσπάθεια, αγωνιζόμενος στον χώρο άμυνας.

Ευχόμαστε στο νέο μας προπονητή και στους δύο ποδοσφαιριστές μας καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία”.