Πιστός στον Άγιο Γεώργιο ο Κόπελος, έμειναν και οι Σαρούκος- Σκορδάς

Για ακόμη μια σεζόν θα συνεχίσει να προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στον Άγιο Γεώργιο ο Μανώλης Κόπελος, καθώς επίσης και οι νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές Γιάννης Σαρούκος και Χρήστος Σκορδάς.

Ο Κόπελος ξεκίνησε να φοράει την κιτρινόμαυρη φανέλα από τα τμήματα υποδομών του συλλόγου και δεν την έβγαλε ποτέ. Για άλλη μια χρονιά με το πάθος και την μαχητικότητα του θα βοηθήσει την ομάδα της καρδιάς του, έχοντας την ευχέρεια να αγωνίζεται σε αρκετές θέσεις μέσα στο γήπεδο, κυρίως στην επίθεση.

Παράλληλα στον “Άγιο” συνεχίζουν και δύο παίκτες πάνω στους οποίους “ποντάρει” πολλά η ομάδα. Πρόκειται για τον αμυντικό Χρήστο Σκορδά και τον τερματοφύλακα Γιάννη Σαρούκο που πέρυσι πήραν ευκαιρίες και φέτος αναμένεται να έχουν περισσότερο χρόνο συμμετοχής υπό τις οδηγίες του Γιάννη Χατζησταμάτη.

Αναλυτικά:

“Η διοίκηση του Αγίου Γεωργίου ανακοινώνει με χαρά την παραμονή του Μανώλη Κόπελου στο ρόστερ της ομάδας και τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο Μανώλης αποτελεί ένα παιδί γέννημα- θρέμμα του συλλόγου με πολυετή παρουσία και προσφορά. Παράλληλα την κιτρινόμαυρη φανέλα θα συνεχίσουν να φοράνε και οι νεαροί ταλαντούχοι ποδοσφαιριστές, Χρήστος Σκορδάς και Γιάννης Σαρούκος. Τους ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία”.