Φαρμακαλής σε… διπλό ταμπλό στον Άγιο Γεώργιο

Έξυπνη κίνηση από την διοίκηση του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας και έφτασε σε συμφωνία με τον Βασίλη Φαρμακαλή εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο έμπειρος παίκτης θα έχει διπλή ιδιότητα στην ομάδα της Μαλώνας, όπως συνέβη και πέρυσι στον Άρη Αρχαγγέλου στον οποίο πρόσφερε αρκετά όλα αυτά τα χρόνια παρουσίας του.

Επί της ουσίας ο Φαρμακαλής θα αποτελεί τον άμεσο συνεργάτη του Γιάννη Χατζησταμάτη στους κιτρινόμαυρους, ενώ θα βοηθήσει και αγωνιστικά στο πρωτάθλημα της Β’ κατηγορίας.

Σημειώνεται πως αυτή θα είναι η δεύτερη θητεία του έμπειρου ποδοσφαιριστή στον “Άγιο”, καθώς έχει αγωνιστεί στο παρελθόν με μεγάλη επιτυχία στο συγκρότημα της Μαλώνας.

Αναλυτικά:

“Η διοίκηση του Αγίου Γεωργίου Μαλώνας είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του Βασίλη Φαρμακαλή. Καλωσορίζουμε εκ νέου τον Βασίλη στην κιτρινόμαυρη μας οικογένεια μετά από αρκετά χρόνια. Ο έμπειρος ποδοσφαιριστής πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, θα αποτελέσει και βοηθός προπονητή του Γιάννη Χατζησταμάτη. Του ευχόμαστε καλή ποδοσφαιρική σεζόν με υγεία”.