Η Original Ρόδου στεγάζεται ξανά….

Πέρασαν 24 ολόκληρα χρόνια. Παραπάνω από τα μισά μου χρόνια. Ήταν Αύγουστος του 1993. Σαν σήμερα. 7 Αυγούστου απογευματάκι. Από το πρωί δεν περνούσε η ώρα με τίποτα.Ειχαμε εγκαίνια του σπιτιού μας. Μόλις έπεσε ο ήλιος παιρνω τηλέφωνο τον Αγαπητό και τον Σωτήρη. Εγώ ανεβαίνω προς τα πάνω, τους είπα. Θα τα πούμε στο CLUB. Ανεβαίνω σε ένα CIAO που είχα τότε και πάω στο Βενετοκλειο σε ένα πάρτυ που συμμετείχαν αδέρφια από όλη την Ελλάδα με πρωταγωνιστές τα παιδιά από τη ΜΗΤΕΡΑ ORIGINAL. Σημερα μετά από τόσα χρόνια τα συναισθήματα είναι ίδια. Το μόνο που αλλάζει είναι ότι θα κάνω λίγα μέτρα λιγότερα. Δεν θα ανέβω την ανηφόρα. Θα σταματήσω στην πλατεία Φώκιαλη. Στο εμπορικό κέντρο. Θα ανέβω στον πρώτο όροφο και θα γιορτάσω με τα αδέρφια μου την επαναστεγαση μας.

ΠΑΝΤΑ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΜΑΣ. ΜΕ ΔΥΝΑΤΗ ΜΝΗΜΗ ΚΑΙ ORIGINAL ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ Η Α.Ε.Κ.

ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ Η Α.Ε.Κ.

ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΙΣ 9 ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

Η ΑΕΚ είναι μια οικογένεια και η Original 21 είναι η «καρδιά» της. Αυτή «χτυπάει» σε όλα τα σημεία της Ελλάδας και του εξωτερικού και στη Ρόδο, έχουν βάλει σκοπό της ζωής τους να ανοίξουν ξανά το σπίτι τους, ύστερα από 11 χρόνια.

Η Original Ρόδου άνοιξε τις πόρτες της στις 7 Αυγούστου του 1993 και έριξε αυλαία τον Ιανουάριο του 2006, με τη «φλόγα» να παραμένει αναμένει από τότε μέχρι και σήμερα.

Στις 7 Αυγούστου 2017, η Original Ρόδου θα έχει ξανά το χώρο της και τα παιδιά χρειάζονται τη στήριξη όλων για να καταφέρουν να κρατήσουν ψηλά τη σημαία της ΑΕΚ στο νησί.