Διαγόρας, Ρόδος, Ιάλυσος συγχαίρουν Διακοφώτη

Οι τρεις εκπρόσωποι μας στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, συγχαίρουν με τον Παναγιώτη Διακοφώτη -μέσα από ανακοινώσεις τους- για την εκλογή του στο νέο Δ.Σ. της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Αναλυτικά:

Διαγόρας:

Μία νέα εποχή ξεκίνησε για το Ελληνικό Ποδόσφαιρο! Η νέα πολλά και υποσχόμενη Διοίκηση της Ελληνικής Ομοσπονδίας (ΕΠΟ) αρχίζει τη δική της προσπάθεια, να επαναφέρει το ποδόσφαιρο της χώραςεκεί που πραγματικά του αξίζει να βρίσκεται.

Η Διοίκηση του Γ.Σ. Διαγόρας εκφράζει τα ειλικρινή της συγχαρητήρια στον πρόεδρο της ΕΠΣΔ κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, που εξελέγη στο νέο Διοικητικό Συμβούλιο με την παράταξη του κ. Ευάγγελου Γραμμένου, η οποία άνετα επικράτησε στις αρχαιρεσίες της Ομοσπονδίας.

Ιάλυσος: 

Ο πρόεδρος και η διοίκηση του ΓΑΣ ΙΑΛΥΣΟΣ συγχαίρουν θερμά τον πρόεδρο της Ε.Π.Σ.Δ., κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, για την εκλογή του στη νέα Εκτελεστική Επιτροπή της Ε.Π.Ο. με την παράταξη του κ. Γραμμένου. Η εκλογή του κ. Διακοφώτη με 48 ψήφους αποτελεί μεγάλη τιμή για το Δωδεκανησιακό ποδόσφαιρο.

Μετά από πολλά χρόνια αποχής της ΕΠΣΔ από το κέντρο των αποφάσεων, ο κ. Διακοφώτης από την ημέρα της εκλογής του στην ένωση έως και σήμερα προσπαθεί να αναβαθμίσει τον ρόλο της.

Σήμερα οι προσπάθειες του ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο τρόπο. Η Ε.Π.Σ.Δ. περνάει σε μια νέα εποχή όπου δε θα είναι απλά δέκτης αποφάσεων, αλλά ρυθμιστής των εξελίξεων.

Ρόδος: 

Η ποδοσφαιρική οικογένεια του Α.Σ. Ρόδος εκφράζει τα θερμά συγχαρητήριά της στον πρόεδρο της ΕΠΣ Δωδεκανήσου, κ.  Παναγιώτη Διακοφώτη, για την εκλογή του στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ. Είμαστε βέβαιοι πως η παρουσία του στα διοικητικά της Ομοσπονδίας, στο πλευρό του νέου προέδρου της κ. Βαγγέλη Γραμμένου, θα συνδυαστεί με την αλλαγή σελίδας στο ελληνικό ποδόσφαιρο και θα οδηγήσει σε καλύτερες μέρες το δωδεκανησιακό, προς όφελος του αθλήματος και όλων ανεξαιρέτως των σωματείων της δύναμής του. Ευχόμαστε στον κ. Παναγιώτη Διακοφώτη, στο νέο πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Βαγγέλη Γραμμένο και στη νέα διοίκηση της ΕΠΟ καλή δύναμη και μία δημιουργική και επιτυχημένη θητεία.