Ισόπαλο το Ρόδος- Διαγόρας, νίκες για Φοίβο και Αστέρα

Δεν έβγαλε νικητή το φιλικό παιχνίδι ανάμεσα στην Ρόδο και τον Διαγόρα που διεξήχθη στο Δημοτικό Στάδιο του νησιού μας, καθώς οι δύο εκ των τριών εκπροσώπων μας στην Γ’ Εθνική, αναδείχθηκαν ισόπαλοι με σκορ 1-1. Φιλικές νίκες για Φοίβο και Αστέρα Παστίδας επί Ηρακλή Μαριτσών και Διγενή αντίστοιχα.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα: 

Ρόδος- Διαγόρας 1-1

Μετά από ένα “άσφαιρο” πρώτο μέρος για τις δύο ομάδες, οι “πράσινοι” κατάφεραν και άνοιξαν το σκορ στο 75ο λεπτό με τον Σταμάτη Καντιμοίρη. Οι “κυανέρυθροι” απάντησαν ένα λεπτό πριν το τέλος του αγώνα (89′) με τον Μπίσμαρκ. Πάντως δόθηκε η δυνατότητα στους προπονητές να βγάλουν χρήσιμα συμπεράσματα σ’ ένα δυνατό “τεστ” και για τις δύο ομάδες.

Φοίβος- Ηρακλής Μ. 2-1

Σ’ ένα ακόμη σπουδαία φιλικό παιχνίδι που διεξήχθη σήμερα, ο Φοίβος επικράτησε με 2-1 του Ηρακλή Μαριτσών στην Κρεμαστή και έδειξε μεγαλύτερο βαθμό ετοιμότητας από τον αντίπαλο του. Μετά από ωραία ατομική προσπάθεια των παικτών του Ορφανίδη, ο Μόσχος άνοιξε το σκορ στο 20ο λεπτό. Στο 57′ ο Νίκος Ορφανίδης έκανε δύο τα τέρματα της ομάδας του και στο 82′ ο Θοδωρής Λυριστής διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Αστέρας Π.- Διγενής 1-0

Φιλική νίκη με 1-0 πέτυχε και ο Αστέρας στην Παστίδα κόντρα στον Διγενή. Οι δύο ομάδες έδειξαν κατά διαστήματα πολύ καλά στοιχεία και το τέρμα που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Σκόρπος στο 60ο λεπτό με απ’ ευθείας χτύπημα φάουλ.