Σ.Π.Π.Δ: Σεμινάριο πρώτων βοηθειών

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών από τον Σ.Π.Π.Δ.
Την ερχόμενη Παρασκευή(25/8) και το Σάββατο(26/8) ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Δωδεκανήσου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το Κ.Ε.Κ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ, διοργανώνει σεμινάριο πρώτων βοηθειών για τα μέλη του. Το σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα Ροδινιού για το πρώτο τμήμα ενώ την επόμενη εβδομάδα (1και 2/9) θα ακολουθήσει το δεύτερο τμήμα. Οι ώρες του προγράμματος θα ανακοινωθούν αύριο. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας για την συμμετοχή των μελών μας στο σεμινάριο και βέβαια χωρίς οικονομική επιβάρυνση.

Αρχίζει το σεμινάριο του Σ.Π.Π.Δ.
Την Παρασκευή(26/8) το απόγευμα από τις 6.οο έως τις 9 το βράδυ στην αίθουσα Ροδινιού, ξεκινάει το διήμερο σεμινάριο πρώτων βοηθειών, το οποίο διοργανώνει ο Σύνδεσμος Προπονητών Ποδοσφαίρου Ν. Δωδεκανήσου σε συνεργασία με την Περιφέρεια Ν. Αιγαίου και το Κ.Ε.Κ. ΓΕΝΝΗΜΑΤΑΣ. Την επόμενη ημέρα, Σάββατο(26/8) τα μαθήματα θα ξεκινήσουν στις 9.οο το πρωί και θα ολοκληρωθούν στις 12.οο το μεσημέρι.
Παρακαλούνται οι συνάδελφοι που έχουν δηλώσει συμμετοχή, να βρίσκονται στον χώρο του σεμιναρίου τουλάχιστο δεκαπέντε λεπτά πριν την έναρξη των μαθημάτων.
Για πληροφορίες στον γ. γραμματέα του συνδέσμου Βαγγέλη Χατζηαντωνίου στο τηλέφωνο 6932458303.

Από την Ε.Ε. του Σ.Π.Π.Δ.